Quizzen

Voor een oergezellige middag of avond, speel een uitdagende quiz.
100% lol garantie! 

‘Pubquiz of themaquiz’

game-night-pubgames-spellen-uitje-west-friesland 

De pub quiz: ga met je collega’s de strijd aan en win!

Hoe is het gesteld met de kennis van jou en je collega’s? Onze enthousiaste quizmaster staat te popelen om die grondig te testen. We bieden thema’s als ‘Film & muziek’,

Lees verder...

‘Ik hou van Holland’, ‘Mannen & vrouwen,’ maar ook een quiz met algemene vragen. Muziekfragmenten, ‘Geen ja, geen nee’, ludieke opdrachten, leuke, gekke en doordenkvragen, het komt allemaal langs tijdens deze gezellige middag of avond. Wedden dat jullie bloedfanatiek worden in een poging de andere teams te verslaan? Voor de winnaars hebben we een leuke prijs!

Hebben jullie voor deze quiz een speciaal thema in gedachten, dan kan Westfriese Bedrijfsuitjes dit op maat in de quiz verwerken.

Details

Prijs: € 16,95 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen
Prijs: € 15,= p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen.
Prijs: € 12,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 40 personen.
Duur: plm. 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Minimum deelnemers: 15
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.
Vanaf 40 personen speciale groepsprijs; prijs op aanvraag.
Indien de quiz op uw eigen locatie plaatsvindt, is de prijs lager dan bovengenoemde prijzen.

De quiz is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 2 drankjes p.p.

Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz.
Prijs drankarrangement: € 6,50 p.p. voor 2 drankjes (huiswijn, bier van de tap, fris, koffie of thee).

'Escape room'

Escape-room-high-tea-leuk-uitje-team-vrijgezellenfeest 

Een uitdaging voor je collega’s en jou: het waanzinnig spannende ‘Escape room’ spel!

‘Escape room’ West-Friesland is een uitdaging voor iedereen die houdt van raadsels oplossen. En jullie teams moeten écht flink aan de slag, want er is een moord gepleegd die de politie niet

Lees verder...

zomaar kan oplossen. De lokale crimineel Harry H. is in koelen bloede omgebracht voor het huis van zijn minnares. Er was wel een getuige, maar die durft uit angst voor represailles niets aan de politie te vertellen. Daar zit je dan als goedwillende diender… In plaats van te praten heeft de getuige echter de naam van de dader opgeschreven, het briefje in een kluis gestopt en die vervolgens goed afgesloten. Jullie opdracht? De kluis kraken en de identiteit van de moordenaar achterhalen!

Zijn je collega’s en jij gemaakt van Hercule Poirot materiaal? Jullie teams moeten puzzels en uitdagende raadsels oplossen, codes achterhalen en uiteindelijk alle informatie op een rijtje zetten. Daarbij gaat het om de rode draad. Tussendoor wordt de spanning nog verder opgevoerd met geweldige spellen; onze quizmaster leidt jullie op weg naar de ‘uitgang’ langs diverse interactieve uitdagingen. Daarbij testen we de scherpte van jullie gehoor én jullie verstand. Net als in een echte escape room zullen alle teams hun hersenen flink moeten laten kraken om het einddoel te bereiken: het openen van de kluis.

Maar dat is nog niet alles. De ‘twist’ van dit spel zit ‘m in een dubbele escape ‘ontsnapping’: wie slaagt er tijdens het grote sleutelspel in het grote hangslot te openen? Eén sleutel past, maar er liggen er meer… De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt een poging te wagen. Geluk speelt hierbij een grote rol!

Het team dat uiteindelijk de kluis weet te kraken en de naam van de moordenaar onthult, is de winnaar en gaat er met de prijzen vandoor. ‘Escape room’ is een geweldig spel voor elk bedrijf!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid, in een ruimte waarbij men niet wordt 'opgesloten'.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: 2 uur
Locatie: Heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.

‘Ik hou van Holland’ quiz

ik-hou-van-holland-quiz-gezelligheid-quizmaster-bedrijfsuitje

Boek voor je bedrijf een hilarische en oergezellige middag of avond met de ‘Ik hou van Holland’ quiz van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Een quiz is gegarandeerd een leuk en vrolijk uitje voor elk bedrijf of team. Onder leiding van onze opgewekte quizmaster spelen jullie in teams

Lees verder...

verschillende ronden, zoals ‘Geen ja, geen nee’, algemene quizvragen, ‘Raad jij de bekende gezegden?’, en een ronde met muziekfragmenten. Daarbij testen we hoe goed jullie kennis van ons koude en natte, maar opmerkelijke Nederland is! Het winnende team krijgt een mooie prijs en mag bogen op eeuwige roem binnen je bedrijf. “Gezelligheid kent geen tijd” is op dit humoristische uitje absoluut van toepassing!

 

Details

Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen.
Prijs: € 15,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-35 personen.
Prijs: € 14,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 35 personen.
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 15
Bij minder dan 15 deelnemers of grotere groepen: prijs op aanvraag.

De quiz is inclusief: begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 1 drankje per persoon (Hollandse bar) tijdens de quiz, gebruik van alle spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, zaalhuur.

Quiz ‘Ranking your team'

ranking-your-team-spel-teambuilding-bedrijfsuitje

Speel dit ludieke spel met jouw collega’s in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn of een andere Westfriese stad. ‘Ranking your team’ staat garant voor 100% hilariteit!

Hoe beoordeel jij je collega’s? En hoe beoordelen ze jou? De bedoeling van dit teambuilding uitje is om elkaar zo goed

Lees verder...

mogelijk in te schatten. En dat valt nog niet mee! ga af op je kennis en intuïtie en probeer het maar: ‘Ranking your team’!

Dit spel lijkt op het TV programma Ranking the stars, waarbij beroemdheden moeten laten zien hoe goed ze hun mede-BN’ers kennen. Ook onze quizmaster stelt de meest uiteenlopende ‘rankvragen’, en speelt met jullie ‘het verboden woord’ of ‘gok de stelling’. Reken maar dat al jullie teams behoorlijk fanatiek voor de winst gaan! ‘Ranking your team’ is een uitdagend, afwisselend en vooral hilarisch spel, waarbij je door alle onthullingen meer van je collega’s te weten komt dan je ooit had gedacht!

Details

{articleteambuilding-ranking-your-team}[details]{/article}

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.