‘Pubquiz of themaquiz’

game-night-pubgames-spellen-uitje-west-friesland

De pub quiz: ga met je collega’s de strijd aan en win!

Hoe is het gesteld met de kennis van jou en je collega’s? Onze enthousiaste quizmaster staat te popelen om die grondig te testen. We bieden thema’s als ‘Film & muziek’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Mannen & vrouwen,’ maar ook een quiz met algemene vragen. 

Muziekfragmenten, ‘Geen ja, geen nee’, ludieke opdrachten, leuke, gekke en doordenkvragen, het komt allemaal langs tijdens deze gezellige middag of avond. Wedden dat jullie bloedfanatiek worden in een poging de andere teams te verslaan? Voor de winnaars hebben we een leuke prijs!

Hebben jullie voor deze quiz een speciaal thema in gedachten, dan kan Westfriese Bedrijfsuitjes dit op maat in de quiz verwerken.

Prijs: vanaf € 12,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Aantal: Minimaal 15 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 2 drankjes p.p.
Optie: Prijs: € 16,95 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen Prijs: € 15,= p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen. Prijs: € 12,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 40 personen. Indien de quiz op uw eigen locatie plaatsvindt, is de prijs lager dan bovengenoemde prijzen.
Verdere mogelijkheden : Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz. Prijs drankarrangement: € 6,50 p.p. voor 2 drankjes (huiswijn, bier van de tap, fris, koffie of thee).

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.