Quiz ‘Ranking your team'

ranking-your-team-spel-teambuilding-bedrijfsuitje

Speel dit ludieke spel met jouw collega’s in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn of een andere Westfriese stad. ‘Ranking your team’ staat garant voor 100% hilariteit!

Hoe beoordeel jij je collega’s? En hoe beoordelen ze jou? De bedoeling van dit teambuilding uitje is om elkaar zo goed mogelijk in te schatten.

 En dat valt nog niet mee! ga af op je kennis en intuïtie en probeer het maar: ‘Ranking your team’!

Dit spel lijkt op het TV programma Ranking the stars, waarbij beroemdheden moeten laten zien hoe goed ze hun mede-BN’ers kennen. Ook onze quizmaster stelt de meest uiteenlopende ‘rankvragen’, en speelt met jullie ‘het verboden woord’ of ‘gok de stelling’. Reken maar dat al jullie teams behoorlijk fanatiek voor de winst gaan! ‘Ranking your team’ is een uitdagend, afwisselend en vooral hilarisch spel, waarbij je door alle onthullingen meer van je collega’s te weten komt dan je ooit had gedacht!

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: 2 drankjes p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, zaalhuur.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.