Stad en spel uitjes

Voor de leukste uitjes die je in een stad kunt doen samen met je collega's

‘Puzzle & Walk Hoorn’

Puzzle & Walk Hoorn- likeurproeverij-bedrijfsuitjes-gezelligheid

Een puzzeltocht door Hoorn, dat is toch saai? Niet onze grappige, leuke en originele ‘Puzzle & Walk Hoorn’!

Met deze puzzeltocht komen jullie teams op de boeiendste plekken van de VOC-stad Hoorn. We testen jullie kennis van Hoorn en de VOC-tijd grondig met open en

Lees verder...

multiple choice vragen. Welke studie heeft J.P. Coen nog eens gedaan? Wat was in de VOC-tijd een regelrechte delicatesse? Welk bedrijf was ooit in de Hoofdtoren gevestigd? Behalve deze vragen hebben we interessante weetjes opgenomen, zodat jullie aan het einde van de ‘Puzzel & Walk’ veel meer weten over bijvoorbeeld het Oostereiland, het Westfries Museum en andere Hoornse locaties. Als verrassing hebben we nog een leuk opdrachtje voor jullie in petto: herken de specerijen van vroeger in de likeur.

De ‘Puzzle & Walk’ eindigt met een heerlijk drankje op de eindlocatie, waar ook de prijsuitreiking plaatsvindt. Dan wordt duidelijk welk team het meeste weet van Hoorn en die fascinerende VOC-tijd en de grootste speurder van Hoorn is.

Details

Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) van 8 t/m 25 personen
Vanaf 25 personen € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: centrum en haven Hoorn, West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 8

De puzzeltocht is inclusief: professionele puzzeltocht gemaakt door een VOC-gids, vragen & weetjes op papier, 1 drankje p.p. , opdracht in tocht met proeven VOC-likeuren, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

‘Polaroid Party’

Polaroid-party-westfriese-bedrijfsuitjes-groepsuitje-personeelsuitje-team-west-friesland

De leukste manier om de highlights in jouw favoriete stad in West-Friesland te ontdekken!

Als je een originele manier zoekt om een fotogenieke stad als Hoorn of Alkmaar beter te leren kennen, dan heb je die nu gevonden!

 

Lees verder...

Hoe werkt dit spel? Als jullie op de startlocatie zijn aangekomen geeft onze spelbegeleider eerst uitleg over het spel. Een belangrijk onderdeel daarvan is de ‘good old’ polaroidcamera, die nog steeds heel populair is. Elk team krijgt een camera en een spelformulier met nogal cryptische vragen mee. En dan gaan jullie op pad. Tijd voor ‘Polaroid party’!

Elke Westfriese stad staat bekend om zijn bijzondere en mooie plekjes. Denk maar aan de Scheepsjongens van Bontekoe in Hoorn, de Drommedaris in Enkhuizen of de Waag in Alkmaar. Aan jullie teams de taak om deze locaties te vinden en ter plekke de polaroidopdracht uit te voeren. Daarbij gaat het om het maken van originele ‘snap shots’. Natuurlijk komen de teamgenoten ook op de foto’s te staan, zodat jullie na afloop geweldige herinneringen hebben.

Op de eindlocatie wacht jullie een heerlijk drankje. Daar maken we ook bekend welk team alle locaties heeft gevonden, de meeste vragen goed heeft beantwoord en de origineelste polaroids heeft gemaakt. Dat team is de ‘polaroid master’ en gaat naar huis met leuke prijzen en de eeuwige roem.

Details

Prijs: € 28,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en elders in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik polaroidcamera + fotomateriaal, spelmaterialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor het meenemen van de polaroidfoto's.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

GPS spel 'Ik hou van West-Friesland'

ik-hou-van-westfriesland-quiz-uitje-enkhuizen-hoorn

Een uniek GPS spel, dat je bedrijf kan boeken in Westfriese steden als Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.

‘Ik hou van West-Friesland’ is een leuke variatie op ‘Ik hou van Holland’. Met dit spel wil Westfriese Bedrijfsuitjes zijn naam eer aandoen en eens helemaal focussen op

Lees verder...

het fraaie stuk Nederland dat West-Friesland heet!

Jullie teams gaan de stad van jullie keuze in met een GPS apparaat om GPS waypoints te linken aan bijbehorende foto’s die jullie hebben meegekregen. Let goed op details in gevels en andere leuke plekken in het straatbeeld. Verder beantwoorden jullie vragen die met West-Friesland te maken hebben. Geen alledaagse vragen, maar vragen die op ludieke wijze dieper ingaan op West-Friesland, bekende ‘WF-en’ (West-Friezen) en al dan niet eigenaardige Westfriese uitspraken en gewoonten.
Kortom: een uitdagende manier om jouw kennis te testen over onze mooie regio die bekend staat om de tulpen, het IJsselmeer, de steden met de panden uit de VOC tijd en nog veel meer mooie dingen!

Elk goed beantwoorde vraag levert punten op. En dat is precies het doel van dit spel: punten verdienen! Daarnaast komen jullie onderweg ludieke opdrachten tegen, die jullie teams zo goed mogelijk moeten zien uit te voeren. Deze opdrachten leveren extra punten op, en die kunnen net het verschil maken tussen winnen en verliezen! Het team met de meeste kennis van West-Friesland wint en gaat er met de prijzen vandoor!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Tour de Step

Tour-de-Step-westfriese-bedrijfsuitjes-gezelligheid

Weer eens iets heel anders: Tour de step door West-Friesland!

Wil jij met je collega’s op een originele, gezellige en leuke manier de stad Hoorn of Enkhuizen verkennen? Stap dan op de step en ga op pad! 

Lees verder...

Steppen kunnen we allemaal. En wie deze kunst niet beheerst, kan het gemakkelijk leren. Dat maakt de step tot een heel geschikt vervoersmiddel voor een puzzeltocht.

Voor aanvang van de Tour de Step puzzeltocht verdelen jullie je in teams. Elk team krijgt instructies, een vragenlijst, een step, en (vooruit!) een duwtje in de goede richting. En dan gaat het beginnen! Al rollend door het mooie centrum, het havengebied en andere fraaie plekken van Hoorn of Enkhuizen beantwoorden jullie de vragen. Na afloop van de puzzeltocht strijken jullie neer in een gezellige brasserie voor een welverdiend drankje. Ondertussen kijken wij de vragen na. Het team dat de meeste vragen goed heeft, gaat ervandoor met mooie prijzen en de eer!

De steps zijn grote professionele steps waar jong en oud mee uit de voeten kunnen.

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw).
Duur: plm. 2 uur (incl. prijsuitreiking)
Locatie: Hoorn of Enkhuizen
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De Tour de Step puzzeltocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., huur en gebruik professionele step, vragenlijst, prijzen voor de winnaars.

Er wordt eenmalig een borg van € 250,= in rekening gebracht bij de boeking. Deze zal worden terug gestort indien de steps op de dag van het evenement in goede staat worden ingeleverd bij Westfriese Bedrijfsuitjes.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

'Pub games’

borrel-pub-games-quiz-tour-stad-uitje-Hoorn-gezelligheid

Een kroegentocht met je bedrijf? Jazeker: boek de hilarische ‘Pub games’!

De ‘Pub games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een kroegentocht met leuke gezelschapsspellen. Jullie bezoeken in totaal drie verschillende kroegen, elk met hun eigen sfeer en uitstraling. Op iedere locatie strijd je gedurende ruim een

Lees verder...

 

half uur tegen je collega’s met Hollandse spellen. Bijvoorbeeld ‘Toren van Pisa’, ‘Spiraal’ (geduld vereist!), het ‘5 seconden spel’ of een kneuterig Oudhollands spel. Even die ‘serieusknop’ op ‘uit’ en gewoon genieten! Is de ronde afgelopen en het glas leeg? Op naar de volgende kroeg!

In de laatste kroeg roepen we de winnaars van deze spellen uit tot Pub Game winnaars van de dag. behalve de eeuwige roem ontvangen zij een leuke prijs. Dus doe de leukste kroegentocht van heel West-Friesland. Wie is de grootste kroegtijger?

Let op: de spellen die worden gespeeld zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten, maar kneuterige gezelschapsspellen!
De ‘Pub games’ zijn inclusief 3 consumpties p.p. van de Hollandse bar. Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een portie bitterballen of een bittergarnituur worden besteld.

 

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 23,= p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen.
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: Hoorn Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10.
Bij minder dan 10 deelnemers kunt u de activiteit boeken, maar betaalt u voor 10 personen.

Deze activiteit is ook te reserveren inclusief een driegangendiner. Klik hier voor meer informatie.

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars.

GPS spel ‘Moord in Amsterdam’

teambuilding-moord-in-amsterdam-gps-spel-bedrijfsuitje

Heeft jouw team de beste detectivekwaliteiten van Amsterdam? Kunnen jullie achterhalen wie slager van Kampen heeft vermoord?

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De man is levenloos aangetroffen, maar er zijn geen getuigen. De politie staat voor een raadsel.

Lees verder...

Is de Amsterdamse onderwereld verantwoordelijk of komen de daders van buiten? Aan jou en je collega’s de opdracht om de feiten te achterhalen.

De bedoeling van dit spannende en interactieve GPS spel is om aan de hand van vragen en opdrachten te ontdekken op welke locatie de arme slager is vermoord. Verder moeten jullie vaststellen hoe de man is omgebracht.

Ga de strijd aan met de andere teams! Wie is het snelst en het slimst? Welk team weet de foto’s bij de GPS way points te ‘spotten’, de opdrachten het beste uit te voeren en de vragen goed te beantwoorden? Dat team is de superdetective van Amsterdam, en de winnaar!

Dit uitje is ook uitermate geschikt voor een teambuilding event. Samenwerking als team is voor dit spel namelijk zeer belangrijk.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Amsterdam, maar ook in steden in heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.

Dit spel is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

GPS spel ‘Ik hou van Amsterdam’

teambuilding-ik-hou-van-amsterdam-gps-spel-bedrijfsuitje

Een uitje nu eens niet in West-Friesland, maar in de bruisende hoofdstad van Nederland.

Amsterdam, wereldberoemd om zijn grachten, de kleurrijke inwoners, de vele restaurantjes en winkels, ondeugende zaken als coffeeshops en rode lampjes, en alle andere ‘things to do’. Wat is er leuker dan

Lees verder...

deze stad te verkennen in dit uitdagende en interactieve GPS spel? Let’s go!

De bedoeling van het GPS spel ‘Ik hou van Amsterdam’ is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Hoe doen jullie dat? Met een GPS apparaat gaan jullie in teams de stad in, op zoek naar bekende en toch niet zo bekende Amsterdamse plekken. Goed opletten en scherp kijken is het devies, want jullie moeten snapshots van Amsterdam zien te linken aan de juiste GPS locaties. Onderweg beantwoorden jullie interessante vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen in ‘good old’ Amsterdam, die jullie kennis van deze stad flink op de proef zullen stellen..

Tijdens dit spel staat onze begeleider jullie ook nog eens op te wachten met bonusopdrachten, die de teams de kans geeft om extra punten te verdienen. We gaan jullie creativiteit en behendigheid behoorlijk testen.

Welk bedrijfsteam is het eerst klaar met dit GPS spel én heeft ook nog eens de meeste vragen goed beantwoord en de opdrachten het best uitgevoerd? Dat team gaat er met eeuwige Mokumse roem en de hoofdprijs vandoor!

Dit spel is ook te reserveren in de volgende thema's: 'Ik hou van Alkmaar', 'Ik hou van Hoorn', Ik hou van Haarlem' en 'Ik hou van Schagen'.

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Amsterdam. Indien gewenst kan dit spel ook geboekt worden in Hoorn, Schagen, Alkmaar en Haarlem.
Minimum aantal deelnemers: 12

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Fotorally’

GPS-foto-rally-Bedrijfsuitje-in-Hoorn-Enkhuizen-Westfriesland-vrijgezellenfeest-goedkoop-uitje

Een heel bijzonder bedrijfsuitje! Start de motor, spot de punten en speel de vragen. Toer met de GPS ‘Fotorally’ door West-Friesland!

Dit GPS spel is een leuke, originele maar vooral gezellige manier om West-Friesland te leren kennen. Je collega’s en jij worden verdeeld in teams

Lees verder...

van 3 à 4 personen per auto (let op: eigen vervoer). Elk team krijgt de rallyvragen en een GPS apparaat, de kilometerstand gaat op nul, en vertrekken maar!

Hebben jullie de taken goed verdeeld? Eén deelnemer houdt de rallyaanwijzingen bij. De chauffeur moet deze opvolgen en de juiste route vinden. En natuurlijk de snelheidslimiet niet overtreden. De collega belast met het ‘spotten’ van de locaties bij de GPS way points, moet de ogen in ‘haviksmodus’ hebben en focussen op de mooie plekjes van West-Friesland. Kortom: samenwerken is belangrijk!

De activiteitenbegeleider van Westfriese Bedrijfsuitjes wacht jullie onderweg op met rallyvragen, het linken van foto’s aan de juiste way points en andere opdrachten. Weten jullie deze uitdagingen goed uit te voeren, dan levert dat extra punten op. En dat maakt fanatiek, want het team dat de meeste punten heeft, wint! Op de eindlocatie wacht jullie een welverdiend drankje en de prijsuitreiking.

Dus ga op pad en ‘race your rally’!

Details

Prijs: 24,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: rijden door West-Friesland
Minimum deelnemers: 10
Bij 8 deelnemers wordt de prijs € 26,- p.p. (excl. btw)

De rally is inclusief: gebruik GPS apparaten, rallyroute, 1 drankje p.p. + bittergarnituur op eindlocatie, prijzen voor de winnaars, gebruik spellen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes.

GPS spel ‘Het teamverband’

teambuilding-hoorn-alkmaar-gezellig-uitje_met_groep

Teambuilding in West-Friesland: leer je collega's kennen, strijdt samen voor de Teambuildingsprijs!

Kan je afdeling of je team een extra ‘boost’ gebruiken? Boek dan het interactieve GPS spel ‘Het teamverband’.

Gewapend met een GPS apparaat gaan de teams de stad in om way points te

Lees verder...

zoeken, de juiste foto’s te linken en uitdagende vragen te beantwoorden. Deze zijn gericht op samenwerking en teambuilding in de breedste zin van het woord. Van een poolexpeditie tot de brandweer, van een TV crew tot een handbalploeg: allemaal groepen die niet zonder een goede samenwerking kunnen! De opdrachten en vragen zetten de deelnemers flink aan het denken, kennis en teamspirit worden grondig getest.

Naast de vragen moeten in teamverband verschillende opdrachten worden uitgevoerd. Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk? Vooral deze hilarische opdracht geeft veel stof tot napraten…

Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft verdiend, gaat naar huis met de Teambuildingsprijs. Kortom: hoe goed is jullie teamverband?

GPS spel 'Het teamverband’ is zonder meer het leukste teambuilding uitje in West-Friesland!

Details

Prijs: 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in heel West-Friesland
Minimum deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw).

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik GPS apparaten, gebruik alle materialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

Indien gewenst is het spel uit te breiden met een borrel en/of diner.
2 uur borrelen inclusief onbeperkt drank (wijn, bier, fris) + bittergarnituur: € 14,= p.p.
3 gangen diner inclusief 3 uur onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris, koffie thee): € 39,50 p.p.

GPS spel ‘Music City Game’

Muziek-spel-gps-hoorn-uitje-teambuilding-bedrijfsuitje-kerst-workshop-westfriesland

Dit is een uniek en uitdagend GPS spel waar letterlijk muziek in zit. Music maestro!

Wie houdt er niet van muziek? Iedereen toch? Maar de muzieksmaken lopen wel flink uiteen. De één brult luidkeels mee met een Hollandse volkszanger, de ander houdt het liever bij 

Lees verder...

een nocturne van Chopin. Van Ierse folkmuziek tot acid house, ieder heeft zo z’n voorkeuren. De swingende soul uit de jaren 70 mag zich verheugen in een grote schare fans, en wie weet nou niet dat Madonna, Michael Jackson en Prince popiconen uit de jaren 80 en 90 zijn?

Al deze genres en nog veel meer heeft Westfriese Bedrijfsuitjes bijeengevoegd in een heuse muzikale potpourri: het GPS spel ‘Music city game’. Te boeken in Alkmaar, Medemblik, Hoorn en andere Westfriese steden. Een uitje vol vragen, muziekfragmenten en uitdagende opdrachten, met als thema ‘Music maestro!’

Hoe gaat dit spel in z’n werk? Elk team van collega’s trekt met een GPS apparaat, een MP3 speler en de spelformulieren de stad naar keuze in. Op het GPS apparaat staan way points (GPS punten) met de naam van een zanger of zangeres, een muzikant of een band. Deze way points linken jullie aan een foto van deze artiest of band, die ergens in de stad is genomen. Heeft het team de juiste locatie gevonden? Neem met een telefoon een foto van de plek en app deze naar de activiteitenbegeleider.

Dat was stap 1. Stap 2: via WhatsApp krijgen jullie muziekvragen en uitdagende opdrachten, die met behulp van de MP3 speler moeten worden beantwoord of uitgevoerd. De antwoorden schrijven jullie op het spelformulier. Welk team weet binnen de tijd alle locaties te spotten, de vragen juist te beantwoorden en de opdrachten goed uit te voeren?

Tijdens GPS spel ‘Music City Game’ worden creativiteit, muziekkennis en misschien ook wel de stembanden behoorlijk op de proef gesteld. Ongeacht het ‘bouwjaar’ is dit spel voor alle deelnemers een feest van herkenning! Uitgebreide muziekkennis is niet nodig: er is altijd wel een collega die het antwoord weet.

Vanwege de noodzakelijke samenwerking is dit leuke stadsspel ook zeer geschikt voor een teambuildingsuitje.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers, prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Ik hou van Holland’

ik-hou-van-holland-quiz-van-der-valk-nadorst-uitje-waag-hoorn

Ideaal voor een teambuilding dag of een bedrijfsuitje: de GPS uitdaging 'Ik hou van Holland'. Te boeken in steden in heel West-Friesland!

Het interactieve GPS spel ‘Ik hou van Holland’ wordt gespeeld met teams van 4 tot 6 personen, die gewapend met een GPS apparaat de stad in gaan.

Lees verder...

Onderweg krijgen jullie vragen over ons koude kikkerlandje voorgeschoteld. En dat zijn geen standaardvragen! Wel actuele vragen over alles wat typisch Nederlands is, van oer-Hollandse lekkernijen tot het Koninklijk Huis en Amsterdam. De kennis van de deelnemers wordt flink op de proef gesteld, en samenwerking is belangrijk! Elke goed beantwoorde vraag levert immers punten op. Daarnaast moeten jullie GPS way points linken aan de polaroids die jullie hebben meegekregen. Kennen jullie Hoorn, Medemblik, Enkhuizen of een andere Westfriese stad beter dan jullie collega’s?

Behalve vragen krijgen de teams ook grappige en ludieke opdrachten voorgeschoteld. Daarmee zijn extra punten te verdienen, die net het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen! Het team dat Holland het beste kent, sleept de hoofdprijs binnen.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers, prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Moordspel’

Moordspel-gps-uitje-escape-room-leuke-dingen-doen-west-friesland-teambuilding

Heeft jouw team de beste detectivekwaliteiten van West-Friesland? Kunnen jullie achterhalen wie slager van Kampen heeft vermoord?

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De man is levenloos aangetroffen, maar er zijn geen getuigen. Wie is hiervoor verantwoordelijk? De politie staat 

Lees verder...

voor een raadsel. Aan jou en je collega’s de opdracht om de feiten te achterhalen.

De bedoeling van dit spannende en interactieve GPS spel is om aan de hand van vragen en opdrachten te ontdekken op welke locatie deze arme slager vermoord is. Tevens moeten jullie vaststellen hoe de man is omgebracht. Ga de strijd aan met de andere teams! Wie is het snelst en het slimst? Welk team weet de foto’s bij de GPS way points te ‘spotten’, de opdrachten het beste uit te voeren en de vragen goed te beantwoorden? Dat team is de superdetective van West-Friesland, én de winnaar!

Dit uitje is ook uitermate geschikt voor een teambuilding event. Samenwerking is voor dit spel zeer belangrijk.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.
Dit spel is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van ons indoorprogramma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Happen & tappen’

GPS-happen-en-tappen-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een unieke combinatie: een driegangendiner in twee verschillende restaurants en een uitdagend GPS spel met een thema naar keuze. Ga met je team de stad in, neem het GPS apparaat mee, houd de blik op scherp en speel het ‘Happen & tappen GPS spel’.

Lees verder...

 

Dit spel wordt gespeeld in de Westfriese stad van jullie keuze. Of het nou Hoorn, Medemblik of Enkhuizen is, we garanderen dat je collega’s en jij de stad op een heel andere manier leren kennen!

Het is de bedoeling zo snel mogelijk alle GPS way points te koppelen aan ‘snapshots’ van de stad. Welk team is het scherpst? Na een uur mogen jullie in het eerste restaurant aanschuiven voor het voorgerecht en een drankje. Daarna is het tijd om weer met het GPS apparaat op pad te gaan.
Aan het einde van de tweede spelronde lonkt het hoofdgerecht en een overheerlijk dessert. Dan wordt ook duidelijk welk team het snelst, het slimst en het meest accuraat is. Kortom: wie heeft gewonnen?

Het GPS spel ‘Happen & tappen’ is een zeer originele manier om met je bedrijf een middag of avond door te brengen.

Voor het GPS spel kan gekozen worden uit de volgende thema's: Ik hou van Holland, Moord in Hoorn, Culinair & Co, Jongens & de meiden of Kaap Hoorn.

Details

Prijs: € 59,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 12
Het 'Happen & tappen GPS spel' is inclusief: voorgerecht + 1 drankje, hoofdgerecht + 2 drankjes, nagerecht + 1 drankje, spelbegeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, prijzen voor de winnaars, gebruik van GPS apparaten en alle materialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

GPS spel ‘Jongens & de meiden’

GPS-de-jongens-tegen-de-meiden-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

De jongens versus de meiden, het is een eeuwenoude strijd. Maar wie weet écht het meest over de andere sekse?

In dit interactieve GPS spel nemen de heren en de dames het tegen elkaar op om de eeuwige roem. Het strijdtoneel is Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen of 

Lees verder...

een andere stad in West-Friesland, het wapen een GPS apparaat, een reeks opdrachten en op de strijd toegespitste vragen.

Onze spelleider ontvangt je collega’s en jou in de Westfriese stad van je keuze. Na een korte uitleg worden de aanwezigen opgedeeld in teams. Bij gelijke aantallen kunnen dat mannen- en vrouwenteams zijn, maar gemixt mag ook. En dan begint de uitdaging: het vinden van de way points en de juiste oplossingen en antwoorden. Tijdens het spel komt werkelijk van alles aan bod, van stilettohakken tot voetbalkicks en van BN’ers tot ‘typische’ mannen- en vrouwengewoonten. Mannen komen toch van Mars, en vrouwen van Venus? De heren kunnen zich onderscheiden met kennis van ‘Venuszaken’, de dames het verschil maken met weetjes over het ‘Marsuniversum’. Enthousiasme en competitiedrang stijgen gegarandeerd tot grote hoogte!

Om te kunnen winnen moeten de teams zich goed kunnen inleven in hoe de andere sekse in het leven staat, denkt en handelt. Leuk én leerzaam! Bijkomend pluspunt? Je zult na afloop veel meer van je partner begrijpen.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)
Dit GPS spel is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie op de eindlocatie, gebruik GPS, gebruik alle materialen, prijzen voor de winnaars, nieuwe kennis over de andere sekse! Let op! Dit spel is geen kopie van het tv-programma, maar een origineel spel uit de koker van Westfriese Uitjes.

GPS spel ‘Culinair & Co’

GPS-culinair-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Hebben je collega’s een Bourgondische inslag? Dan is dit spel uitermate geschikt voor jouw bedrijf!

‘Culinair & Co’ is een gezellig, interactief GPS spel voor Bourgondiërs, dat kan worden gespeeld in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland. Neem je collega’s mee en test je culinaire kennis.

Lees verder...

Hoe gaat ‘Culinair & Co’ in z’n werk? Met een GPS apparaat speuren de teams naar de GPS way points die in het spel voorkomen. Jullie moeten proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door foto’s bij de juiste GPS locaties te ‘spotten’ en vragen te beantwoorden over alles wat met culinaire zaken heeft te maken. De uitdagende vragen testen jullie kennis over ‘kanen’ en drinken, koks en koken, kruiden en specerijen, kazen en wijnen, en curieuze eetgewoonten in andere landen. Weet je bijvoorbeeld wat je geserveerd krijgt als je ‘Waterzooi’ bestelt? Enig idee wat ‘chambreren’ is?

Het einddoel is de juiste eindlocatie, maar voor die is bereikt kunnen de teams extra punten verdienen met leuke en vooral smakelijke opdrachten tussendoor. Wat dacht je van een likeurproeverij? Herkennen jullie de specerijen die erin zijn verwerkt? Het team met de meeste culinaire kennis en bijbehorende punten gaat er met de eeuwige Bourgondische roem vandoor.

Staat genieten hoog in het vaandel van je bedrijf en hebben je collega’s geen ruzie met de weegschaal, dan is GPS spel ‘Culinair & Co’ echt iets voor jullie!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Het GPS spel is inclusief: gebruik van GPS apparaten, 1 consumptie bij uitleg spel, gebruik spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, likeurproeverij.

GPS spel ‘Kaap Hoorn’

GPS-kaap-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een uitdagend, interactief spel over avontuurlijke ontdekkingsreizigers en verre bestemmingen: GPS spel ‘Kaap Hoorn’.

Het is alweer ruim 400 jaar geleden dat de doorgang van de Atlantische naar de Stille Oceaan werd ontdekt. Op 29 januari 1616 rondden Jacob le Maire en Willem Cornelisz Schouten, 

Lees verder...

op zoek naar een vrije doorgang naar het Verre Oosten, het zuidelijkste punt van Zuid Amerika. Voor de kust troffen ze een eiland dat werd vernoemd naar Schoutens geboortestad: Kaap Hoorn. De straat kreeg de naam van de andere dappere avonturier: Straat Le Maire.

Kaap Hoorn ligt slechts 2 km ten noorden van de 56e breedtegraad zuiderbreedte. De omstandigheden hier zijn uiterst bar, met snijdende antarctische winden en golven die 20 meter hoog kunnen worden. Het vergt veel moed om je daar met een zeilboot te wagen!

Blijf je met je bedrijf liever dichter bij huis, maar wil je toch de Gouden Eeuw proeven? Boek dan het GPS spel ‘Kaap Hoorn’. Geschikt voor iedereen die wil kennismaken met scheurbuik, handel en koopvaardij, bierdrinkende ambachtslieden en al dan niet zuivere VOC-activiteiten. Als de avonturiers van vroeger gaan jullie teams op reis, maar nu met een GPS apparaat in plaats van een sextant. En de woeste golven hebben plaatsgemaakt voor de het plaveisel van Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of een andere Westfriese stad. Door het ‘spotten’ van foto’s bij de GPS locaties, het oplossen van opdrachten en het beantwoorden van vragen proberen jullie te ontdekken wat in de ‘Kaap Hoorn tijd’ belangrijk was. Het uiteindelijke doel is het vinden van de eindlocatie, jullie eigen ‘Kaap Hoorn’.

Welk team navigeert het slimst en wordt uitgeroepen tot de ‘Supervaarders van de Gouden Eeuw’?

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)
De GPS tocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

GPS spel ‘Escape City Game’

GPS-escape-city-game-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een spannend ontsnappingsspel in je eigen stad in West-Friesland. Kun jij met jouw team op tijd de gijzelaars bevrijden?

Escape City Game is een interactief en spannend spel van Westfriese Bedrijfsuitjes, dat kan worden gespeeld in hartje Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere Westfriese steden. 

Lees verder...

Bij dit spel staan teambuilding, logisch nadenken en snelheid centraal. Ideaal voor een bedrijfsuitje!

Wat is er aan de hand? Mister Greedy heeft een aantal rijke personen gegijzeld: John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos. Deze schurk wil zijn eigen imperium vergroten! It’s all about the money…

Aan de bedrijfsteams de taak om binnen een kleine 2 uur met behulp van een GPS apparaat zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden uit hun ‘kamers’. Jullie gaan op pad om locaties te zoeken en zo het pand met de onfortuinlijke slachtoffers te vinden. Deze locaties zijn te traceren via GPS en de foto’s die jullie meekrijgen. Het team dat de hersens het meest laat kraken en de raadsels het best oplost, verdient de punten die nodig zijn om de code van een speciale kluis te kraken. In die kluis bevinden zich het extra losgeld en de aanwijzing naar de plek waar Mister Greedy zich schuilhoudt.

Maar wees snel, want de klok tikt! Welk bedrijfsteam slaagt er als eerste in alle gijzelaars te bevrijden en ze naar huis te laten terugkeren? We huldigen de winnaars onder het genot van een welverdiend drankje.

Ga de uitdaging aan met het GPS spel ‘Escape City Game’!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.
De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

GPS spel 'Dropping Hoorn'

GPS-dropping-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-van-der-valk-uitje-west-friesland-teambuilding

Een superspannend spel van Westfriese Bedrijfsuitjes: een GPS dropping in Hoorn. Kunnen jullie de weg terugvinden?

Een dropping is een uitdagend spel, waarbij de vindingrijkheid van de deelnemers behoorlijk op de proef wordt gesteld. Dat geldt ook voor onze GPS dropping.

Lees verder...

Wat gaat er gebeuren?

Nadat je collega’s en jij teams hebben samengesteld brengt onze schipper jullie met zijn boot naar de startplek, waar hij jullie achterlaat en weg vaart. Ineens is het stil. En dan? Elk team zal zijn detectivekwaliteiten moeten aanspreken. Met de spelmaterialen en het GPS apparaat gaan jullie op pad. Op weg naar het eindpunt voeren de teams verschillende opdrachten uit. En dan zouden jullie in het park of in de stad zomaar tegen ongure types kunnen aanlopen… Hebben jullie ze door? Om het spel tot een goed einde te brengen zijn richtingsgevoel, intuïtie en verstand onmisbaar. De onbetwiste winnaar is het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten het best heeft uitgevoerd. De grootste prijs? Dat al je collega’s ook de eindstreep halen!

Deze uitdagende GPS dropping is overdag te spelen, maar ’s avonds is natuurlijk een stuk spannender. Vooral als het donker is. Het thema van deze GPS dropping Hoorn is de roemruchte VOC tijd, vol bandieten, dames van lichte zeden, piraten, onbetrouwbare kwasten en eigenaardige gewoonten.

GPS Dropping Hoorn is een avontuur op zich. Wil je nog iets extra’s? Dan breiden wij de ervaring uit met verklede acteurs die de teams op onverwachte momenten de stuipen op het lijf jagen. Ook is het mogelijk een heerlijk diner te boeken. Prijzen zijn op aanvraag. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op.

Details

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 10
De GPS tocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, boottocht naar startlocatie.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes!

GPS spel 'Goede Doelen'

voorbeelden van goede doelen bij Westfriese Bedrijfsuitjes

Speel voor jezelf, help een ander.

Nederland staat al jaren in de top tien van gelukkigste landen ter wereld. Maar niet voor iedereen is het rozengeur en maneschijn. Gelukkig zijn er organisaties die mensen en dieren in nood helpen, in Nederland maar ook ver daarbuiten. 

Lees verder...

Westfriese Uitjes wil daar graag aan bijdragen door een uitje aan te bieden dat helemaal is gericht op Goede Doelen. Welk goede doel? Dat bepalen jullie! Er zijn internationale organisaties als Amnesty International en WNF, en nationale organisaties als Kika en de Dierenbescherming die jullie kunnen verblijden met een donatie. Maar vergeet ook lokale goede doelen niet. De Voedselbank, de vogelopvang, de Kinderkledingbank en andere mooie initiatieven, allemaal zijn ze gericht op het helpen van een ander.

Wat is de bedoeling van dit GPS spel? Teams gaan gewapend met een GPS apparaat en alle spelmaterialen de stad in. De opdracht is om foto’s van bijzondere locaties te matchen aan een GPS way point. Als een heuse detective link je de locaties aan de foto’s. Een spannende uitdaging! Zo leer je de stad waar je het spel speelt ook nog eens heel goed kennen. Verder beantwoord je de vragen bij dit Goede Doelen Spel. Waar die over gaan? Een leuke mix van de stad en verschillende Nederlandse goede doelen. Dat kan een landelijke organisatie zijn, maar ook een lokaal goed doel. Om zoveel mogelijk punten te verdienen worden de vragen afgewisseld met uitdagende bonusopdrachten. Welk team is het snelst en het slimst?

Natuurlijk strijden we om leuke prijzen. Bij de prijsuitreiking zal blijken welk team de meeste punten heeft gescoord. Dan wordt ook een cheque overhandigd met het bedrag dat jullie bij elkaar hebben ‘gespeeld’. Hiervan maken we een foto, die we opsturen naar het goede doel van jullie keuze. Binnen een week wordt het geld naar deze organisatie overgemaakt. Zo lever je op een leuke manier een mooie bijdrage aan de maatschappij. Een échte win-win-situatie!

Weet je niet aan welk goed doel jullie het prijzengeld willen doneren? Westfriese Uitjes geeft graag tips over lokale initiatieven die jullie hulp goed kunnen gebruiken. Zij werken voor mens én dier.

Dus verzamel je collega’s en boek dit leuke stadsspel. Speel voor jezelf en help een ander!

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik, Amsterdam en andere steden in Noord-Holland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Het GPS spel is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, donatie van € 3,50 per persoon aan een goed doel naar keuze.  

Alle uitjes categorieën op een rij

stad-en-spel

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?