GPS spel ‘Kaap Hoorn’

GPS-kaap-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een uitdagend, interactief spel over avontuurlijke ontdekkingsreizigers en verre bestemmingen: GPS spel ‘Kaap Hoorn’.

Het is alweer ruim 400 jaar geleden dat de doorgang van de Atlantische naar de Stille Oceaan werd ontdekt. Op 29 januari 1616 rondden Jacob le Maire en Willem Cornelisz Schouten, 

op zoek naar een vrije doorgang naar het Verre Oosten, het zuidelijkste punt van Zuid Amerika. Voor de kust troffen ze een eiland dat werd vernoemd naar Schoutens geboortestad: Kaap Hoorn. De straat kreeg de naam van de andere dappere avonturier: Straat Le Maire.

Kaap Hoorn ligt slechts 2 km ten noorden van de 56e breedtegraad zuiderbreedte. De omstandigheden hier zijn uiterst bar, met snijdende antarctische winden en golven die 20 meter hoog kunnen worden. Het vergt veel moed om je daar met een zeilboot te wagen!

Blijf je met je bedrijf liever dichter bij huis, maar wil je toch de Gouden Eeuw proeven? Boek dan het GPS spel ‘Kaap Hoorn’. Geschikt voor iedereen die wil kennismaken met scheurbuik, handel en koopvaardij, bierdrinkende ambachtslieden en al dan niet zuivere VOC-activiteiten. Als de avonturiers van vroeger gaan jullie teams op reis, maar nu met een GPS apparaat in plaats van een sextant. En de woeste golven hebben plaatsgemaakt voor de het plaveisel van Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of een andere Westfriese stad. Door het ‘spotten’ van foto’s bij de GPS locaties, het oplossen van opdrachten en het beantwoorden van vragen proberen jullie te ontdekken wat in de ‘Kaap Hoorn tijd’ belangrijk was. Het uiteindelijke doel is het vinden van de eindlocatie, jullie eigen ‘Kaap Hoorn’.

Welk team navigeert het slimst en wordt uitgeroepen tot de ‘Supervaarders van de Gouden Eeuw’?

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.