GPS spel ‘Ik hou van Amsterdam’

teambuilding-ik-hou-van-amsterdam-gps-spel-bedrijfsuitje

Een uitje nu eens niet in West-Friesland, maar in de bruisende hoofdstad van Nederland.
Amsterdam, wereldberoemd om zijn grachten, de kleurrijke inwoners, de vele restaurantjes en winkels, ondeugende zaken als coffeeshops en rode lampjes, en alle andere ‘things to do’. Wat is er leuker dan deze stad te verkennen in dit uitdagende en interactieve GPS spel? Let’s go!

deze stad te verkennen in dit uitdagende en interactieve GPS spel? Let’s go!

De bedoeling van het GPS spel ‘Ik hou van Amsterdam’ is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Hoe doen jullie dat? Met een GPS apparaat gaan jullie in teams de stad in, op zoek naar bekende en toch niet zo bekende Amsterdamse plekken. Goed opletten en scherp kijken is het devies, want jullie moeten snapshots van Amsterdam zien te linken aan de juiste GPS locaties. Onderweg beantwoorden jullie interessante vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen in ‘good old’ Amsterdam, die jullie kennis van deze stad flink op de proef zullen stellen..

Tijdens dit spel staat onze begeleider jullie ook nog eens op te wachten met bonusopdrachten, die de teams de kans geeft om extra punten te verdienen. We gaan jullie creativiteit en behendigheid behoorlijk testen.

Welk bedrijfsteam is het eerst klaar met dit GPS spel én heeft ook nog eens de meeste vragen goed beantwoord en de opdrachten het best uitgevoerd? Dat team gaat er met eeuwige Mokumse roem en de hoofdprijs vandoor!

Dit spel is ook te reserveren in de volgende thema's: 'Ik hou van Alkmaar', 'Ik hou van Hoorn', Ik hou van Haarlem' en 'Ik hou van Schagen'.

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Amsterdam. Indien gewenst kan dit spel ook geboekt worden in Hoorn, Schagen, Alkmaar en Haarlem.
Aantal: Minimaal 12 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.