Teambuilding uitjes

Voor de leukste uitjes die je samen met je collega's kunt doen

Workshop ‘effectief communiceren’

effectief-communiceren-workshop-westfriese-bedrijfsuitjes

Pas wanneer je leert luisteren om te begrijpen, in plaats van te luisteren om te reageren, ontstaat er echt contact!
Communicatie is de olie in de 'machine' van de werkvloer. Als je goed communiceert met elkaar lever je grote prestaties, ook onder druk!

Lees verder...

In deze workshop leer je hoe je kort en duidelijk maar toch vriendelijk communiceert. Je leert aan de hand van gesprekstechnieken om je collega’s en klanten goede informatie te geven. En minstens zo belangrijk, om van hen de juiste informatie te krijgen! Dat kan alleen door goed te luisteren, en die technieken leer je ook.

Tevens wordt ingegaan op hoe je kunt omgaan met mensen die je verbaal agressief benaderen. Hoe krijg je iemand weer rustig? En hoe kom je voor jezelf op? Door te oefenen met op één lijn komen in gesprekken, zul je zien dat gesprekken korter duren en er minder misverstanden en weerstand ontstaan. Hierdoor maak je minder fouten. Wel zo fijn voor jezelf, je collega’s en je klanten! In deze workshop wordt gewerkt, geoefend, gelachen en geleerd!

Wat levert deze workshop op?

* Praktische gespreks- en luistertechnieken
* Assertieve communicatievaardigheden
* Omgaan met weerstand in gesprekken
* Betere samenwerking binnen het team
* Efficiënter (samen)werken, kortere gesprekken to-the-point
* Energie, je raakt minder gefrustreerd in gesprekken
* Inspiratie, de trainer en je collega’s moedigen je aan
Na afloop kun je wat je hebt geoefend direct toepassen in je eigen werksituatie. Zo werk je zelf effectiever en draait je team efficiënt en gesmeerd!

Details

Prijs: € 26,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: West-Friesland. De locatie ofstad is naar keuze. Indien gewenst verzorgen we de workshop ook op locatie
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag
De workshop is inclusief: gebruik alle materialen, begeleiding docente, 1 consumptie p.p., zaalhuur.

Workshop ‘feedback geven’

feedback-geven-workshop-westfriese-bedrijfsuitjes

Lastig om te geven en om te ontvangen: feedback!
Om feedback te geven heb je een beetje lef nodig. Maar als je het hebt gedaan, zul je zien hoe waardevol het is voor de ander en voor jullie samenwerking. In deze workshop leer je

Lees verder...

hoe je op een goede en constructieve manier feedback geeft én ontvangt. Door duidelijk aan te geven welk gedrag jouw collega’s kunnen veranderen en door gezamenlijk naar oplossingen te zoeken, wordt de (daad)kracht van het team vergroot. Alle aanwezige talenten en kwaliteiten in het team worden zo omhoog gehaald. Goed voor het team, goed voor de klant!

Aan de hand van een vijf-stappenplan leer je om op een goede manier feedback te geven. Hoe vertel je kort en duidelijk wat je denkt dat er anders kan? Hoe pak je dit aan en zorg je ervoor dat de ander zich niet aangevallen voelt? Ook wordt duidelijk welke randvoorwaarden er zijn, zoals de plek en het moment waarop je de feedback geeft en de toon en non-verbale signalen die je gebruikt. Zo zorg je ervoor dat je feedback als een mooi pakketje aanbiedt, dat je de ontvanger de ruimte geeft om het op te pakken en dat je samen naar een manier zoekt om gedrag of aanpak te verbeteren. Op die manier verbeter je naast je eigen communicatievaardigheden ook de samenwerking in het team. In deze workshop gaan we flink aan de slag. Er wordt geoefend, gelachen en geleerd!
Wat levert deze workshop op?

* In 5 stappen feedback geven en ontvangen
* Gesprekstechniek: kort en duidelijk aangeven wat er anders kan
* Op één lijn komen door luisteren en non-verbale communicatie
* Betere samenwerking binnen het team
* Efficiënter (samen)werken, weten wat je aan elkaar hebt, elkaar versterken
* Energie, je durft makkelijker feedback te geven en kan het beter van een ander aannemen
* Inspiratie, de trainer en je collega’s moedigen je aan
Na afloop kun je wat je hebt geoefend meteen toepassen in je eigen werksituatie. Zo houd je elkaar binnen het team scherp!

 

Details

Prijs: € 26,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: West-Friesland. De locatie of stad is naar keuze. Indien gewenst verzorgen we de workshop ook op locatie
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag
De workshop is inclusief: gebruik alle materialen, begeleiding docente, 1 consumptie p.p., zaalhuur.
Gezien de aard van de activiteit is dit uitje fiscaal aftrekbaar.

Workshop ‘ongestoord werken’

ongestoord-werken-workshop-westfriese-bedrijfsuitjes

Kun je niet doorwerken omdat je continue gestoord wordt? Om gestoord van te worden!

Tijdens een werkdag komt er veel op je af. E-mails, telefoontjes en tekstberichten verstoren je concentratie, collega’s en klanten vragen om aandacht, en het internet lokt. Hoe kom je ooit aan

Lees verder...

werken toe met al die afleidingen? Om gestoord van te worden!
In deze workshop leer je het belang van regelmatig ongestoord kunnen werken. Elke verstoring leidt namelijk tot verminderde concentratie, en daardoor duurt het vaak langer voordat je een taak kunt afronden. Bovendien maak je meer fouten. Je krijgt tips om ongestoord te werken. Deze kun je voor jezelf gebruiken, maar ook inzetten om binnen het team afspraken te maken.

Want: hoe spreek je af om elkaar minder te storen? Het is belangrijk dat je dit op een goede manier communiceert en dat je de afspraken met elkaar goed organiseert. In de workshop wordt hiervoor een opzet gemaakt. Een team dat lekker aan de slag kan zonder elkaar steeds onnodig te storen en toch op gezette tijden voor elkaar openstaat, dat is echt mogelijk! In deze workshop maak je de tips met elkaar concreet.

Wat levert deze workshop op?

* Veel tips om ongestoord te werken
* Een plan voor het team om elkaar minder te storen en toch beschikbaar te zijn voor elkaar
* Communicatievaardigheden om aan te geven dat je niet wilt worden gestoord
* Betere resultaten door concentratie op je kerntaken
* Tijd, want je gaat effectiever met je werktijd om
* Energie, want je doet één ding tegelijk, rondt taken af en bent niet half bezig
De tips kun je zo in je eigen werksituatie en binnen het team toepassen. Zo hou je je hoofd bij je werk!

 

Details

Prijs: € 26,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: West-Friesland. De locatie of stad is naar keuze. Indien gewenst verzorgen we de workshop ook op locatie
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag
De workshop is inclusief: gebruik alle materialen, begeleiding docente, 1 consumptie p.p., zaalhuur.
Deze workshop is ook goed te combineren met andere leuke activiteiten in een programma zoals de GPS tocht 'Het Teamverband'

‘Highland games West-Friesland’

Highland-games-hoorn-enkhuizen-spel-uitje-groepsuitje-personeelsuitje-team-west-friesland

Een stoer uitje voor dames en heren met grote en minder grote spierballen en actieve hersencellen!

Zoek je een origineel en sportief dagje uit waarbij teambuilding een belangrijk ingrediënt is, dan zijn de ‘Highland games West-Friesland’ iets voor jouw bedrijf. Een echt ‘stroop je mouwen op

Lees verder...

en ga aan de slag uitje’. Of, zoals de Schotten het zo mooi zeggen: ‘Ai lassies and laddies, get to work!’

Uit de naam valt het al af te leiden: de Highland games zijn ontstaan in de Schotse Hooglanden. Honderden jaren geleden werden deze wedstrijden georganiseerd om de Schotse clans de mogelijkheid te geven voor het oog van hun koning te laten zien wie het meest waard was. Pluspunt voor de Schotse koning: hij kon meteen zien welke mannen sterk genoeg waren waren voor rekrutering in het leger! Zulke spelen scheiden immers de knapen van de mannen! (En anno nu de meiskes van de vrouwen.)

Wat is de bedoeling van dit stoere uitje? Je collega’s en jij vormen teams, en na een duidelijke uitleg worden jullie getest op diverse disciplines: kracht, communicatie, samenwerking, teamspirit maar vooral ook veel lol. De teams nemen het in verschillende krachtmetingen tegen elkaar op: bijvoorbeeld touwtrekken, de bielzenrace, de reuzenslalom, jutezakwerpen en kogelslingeren. Onder luid gejuich (en natuurlijk algemene hilariteit!) gaan jullie met elkaar de strijd aan.

Maar het is niet uitsluitend krachtmeting wat de klok slaat. We hebben met algemene kennis spellen als het kopspijkerspel ook gedacht aan de minder sterke mens, die wel over ‘brain power’ beschikt. Aan het einde van een enerverende maar gezellige middag ‘moven’ jullie teams naar een gezellige brasserie, waar onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaatsvindt.

Uiteraard hebben wij gekozen voor ongevaarlijke spellen die ook door minder sterke dames en heren zijn uit te voeren. Deze ‘Highland games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes bieden voor elk wat wils, en zijn daarom uitstekend geschikt als bedrijfsuitje en teambuilding uitje.

Details

Prijs: € 26,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: Julianapark Hoorn of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spelmaterialen Highland games, 1 drankje p.p. (Hollandse bar) bij prijsuitreiking, vervoer heen/retour van alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars.

GPS spel 'Ik hou van West-Friesland'

ik-hou-van-westfriesland-quiz-uitje-enkhuizen-hoorn

Een uniek GPS spel, dat je bedrijf kan boeken in Westfriese steden als Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.

‘Ik hou van West-Friesland’ is een leuke variatie op ‘Ik hou van Holland’. Met dit spel wil Westfriese Bedrijfsuitjes zijn naam eer aandoen en eens helemaal focussen op

Lees verder...

het fraaie stuk Nederland dat West-Friesland heet!

Jullie teams gaan de stad van jullie keuze in met een GPS apparaat om GPS waypoints te linken aan bijbehorende foto’s die jullie hebben meegekregen. Let goed op details in gevels en andere leuke plekken in het straatbeeld. Verder beantwoorden jullie vragen die met West-Friesland te maken hebben. Geen alledaagse vragen, maar vragen die op ludieke wijze dieper ingaan op West-Friesland, bekende ‘WF-en’ (West-Friezen) en al dan niet eigenaardige Westfriese uitspraken en gewoonten.
Kortom: een uitdagende manier om jouw kennis te testen over onze mooie regio die bekend staat om de tulpen, het IJsselmeer, de steden met de panden uit de VOC tijd en nog veel meer mooie dingen!

Elk goed beantwoorde vraag levert punten op. En dat is precies het doel van dit spel: punten verdienen! Daarnaast komen jullie onderweg ludieke opdrachten tegen, die jullie teams zo goed mogelijk moeten zien uit te voeren. Deze opdrachten leveren extra punten op, en die kunnen net het verschil maken tussen winnen en verliezen! Het team met de meeste kennis van West-Friesland wint en gaat er met de prijzen vandoor!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

'Escape diner' spel

diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn

Een dinerspel zoals jullie nog nooit hebben meegemaakt! Los met je team de uitdagende raadsels op en kraak de kluis.

Morse, Sherlock Holmes, Wallander, Miss Marple, Father Brown: stuk voor stuk beroemde detectives. Vanavond gaan we uitgebreid testen of je collega’s en jij dezelfde kwaliteiten

Lees verder...

bezitten. Jullie teams moeten namelijk flink aan de slag nadat er een moord is gepleegd. Lokale crimineel Harry H. is vermoord aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem omgebracht? De politie tast in het duister omdat een getuige geen woord wil zeggen; doodsbang voor represailles… Deze getuige heeft wel de naam van de dader opgeschreven en het documentje in een kluis opgeborgen. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden. Kraak die kluis!

Dat lukt natuurlijk niet zomaar, de teams zullen puzzels en uitdagende raadsels moeten oplossen en codes zien te vinden. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog eens extra op met interactieve luisterspellen. We testen niet alleen hoe scherp jullie hersens zijn, maar ook jullie gehoor. Dit alles onder het genot van een heerlijk driegangendiner.

Als klap op de vuurpijl serveren we een dubbele Escape ‘ontsnapping’: wie krijgt dat grote hangslot open, en welk team kraakt als eerste de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Het openen van het hangslot levert extra punten op, maar voordat jullie een sleutel mogen kiezen uit de selectie, moeten jullie wel eerst een raadsel goed oplossen! De spanning stijgt bij elk team dat de kans krijgt de juiste sleutel te kiezen en het slot te openen. Een beetje geluk helpt natuurlijk ook…
Verder kunnen jullie cijfers verdienen door de vraagtekens van aparte raadsels te beantwoorden. Deze cijfers leiden naar de juiste kluiscode. Het team dat tijdens het ‘Escape diner’ spel de meeste cijfers heeft verzameld, mag als eerste de kluis openen. Maar het vergt veel denk- en doordenkwerk. Het zou zomaar kunnen dat niet alleen het voorgerecht maar ook het hoofdgerecht staat af te koelen en dat het toetje smelt, zo zinderend wordt de strijd!

Zoek je voor je bedrijf een uitdagend uitje met een groot competitief element? Boek dan het ‘Escape diner’ spel, verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes!

Details

Prijs: € 39,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs: € 37,95 p.p. (excl. btw) voor 25 personen en meer.
Duur: 4 uur
Locatie: Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, alle spelmaterialen, audio apparatuur, prijzen voor de winnaars.

De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Drankarrangement per uur € 6,50 p.p.: onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie en thee. 

‘Ranking your team’

ranking-your-team-spel-teambuilding-bedrijfsuitje

Speel dit ludieke spel met jouw collega’s in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn of een andere Westfriese stad. ‘Ranking your team’ staat garant voor 100% hilariteit!

Hoe beoordeel jij je collega’s? En hoe beoordelen ze jou? De bedoeling van dit teambuilding uitje is om elkaar zo goed

Lees verder...

mogelijk in te schatten. En dat valt nog niet mee! ga af op je kennis en intuïtie en probeer het maar: ‘Ranking your team’!

Dit spel lijkt op het TV programma Ranking the stars, waarbij beroemdheden moeten laten zien hoe goed ze hun mede-BN’ers kennen. Ook onze quizmaster stelt de meest uiteenlopende ‘rankvragen’, en speelt met jullie ‘het verboden woord’ of ‘gok de stelling’. Reken maar dat al jullie teams behoorlijk fanatiek voor de winst gaan! ‘Ranking your team’ is een uitdagend, afwisselend en vooral hilarisch spel, waarbij je door alle onthullingen meer van je collega’s te weten komt dan je ooit had gedacht!

Details

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: 2 drankjes p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, zaalhuur.

GPS spel ‘Moord in Amsterdam’

teambuilding-moord-in-amsterdam-gps-spel-bedrijfsuitje

Heeft jouw team de beste detectivekwaliteiten van Amsterdam? Kunnen jullie achterhalen wie slager van Kampen heeft vermoord?

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De man is levenloos aangetroffen, maar er zijn geen getuigen. De politie staat voor een raadsel.

Lees verder...

Is de Amsterdamse onderwereld verantwoordelijk of komen de daders van buiten? Aan jou en je collega’s de opdracht om de feiten te achterhalen.

De bedoeling van dit spannende en interactieve GPS spel is om aan de hand van vragen en opdrachten te ontdekken op welke locatie de arme slager is vermoord. Verder moeten jullie vaststellen hoe de man is omgebracht.

Ga de strijd aan met de andere teams! Wie is het snelst en het slimst? Welk team weet de foto’s bij de GPS way points te ‘spotten’, de opdrachten het beste uit te voeren en de vragen goed te beantwoorden? Dat team is de superdetective van Amsterdam, en de winnaar!

Dit uitje is ook uitermate geschikt voor een teambuilding event. Samenwerking als team is voor dit spel namelijk zeer belangrijk.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Amsterdam, maar ook in steden in heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.

Dit spel is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

GPS spel ‘Ik hou van Amsterdam’

teambuilding-ik-hou-van-amsterdam-gps-spel-bedrijfsuitje

Een uitje nu eens niet in West-Friesland, maar in de bruisende hoofdstad van Nederland.

Amsterdam, wereldberoemd om zijn grachten, de kleurrijke inwoners, de vele restaurantjes en winkels, ondeugende zaken als coffeeshops en rode lampjes, en alle andere ‘things to do’. Wat is er leuker dan

Lees verder...

deze stad te verkennen in dit uitdagende en interactieve GPS spel? Let’s go!

De bedoeling van het GPS spel ‘Ik hou van Amsterdam’ is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Hoe doen jullie dat? Met een GPS apparaat gaan jullie in teams de stad in, op zoek naar bekende en toch niet zo bekende Amsterdamse plekken. Goed opletten en scherp kijken is het devies, want jullie moeten snapshots van Amsterdam zien te linken aan de juiste GPS locaties. Onderweg beantwoorden jullie interessante vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen in ‘good old’ Amsterdam, die jullie kennis van deze stad flink op de proef zullen stellen..

Tijdens dit spel staat onze begeleider jullie ook nog eens op te wachten met bonusopdrachten, die de teams de kans geeft om extra punten te verdienen. We gaan jullie creativiteit en behendigheid behoorlijk testen.

Welk bedrijfsteam is het eerst klaar met dit GPS spel én heeft ook nog eens de meeste vragen goed beantwoord en de opdrachten het best uitgevoerd? Dat team gaat er met eeuwige Mokumse roem en de hoofdprijs vandoor!

Dit spel is ook te reserveren in de volgende thema's: 'Ik hou van Alkmaar', 'Ik hou van Hoorn', Ik hou van Haarlem' en 'Ik hou van Schagen'.

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Amsterdam. Indien gewenst kan dit spel ook geboekt worden in Hoorn, Schagen, Alkmaar en Haarlem.
Minimum aantal deelnemers: 12

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Fotorally’

GPS-foto-rally-Bedrijfsuitje-in-Hoorn-Enkhuizen-Westfriesland-vrijgezellenfeest-goedkoop-uitje

Een heel bijzonder bedrijfsuitje! Start de motor, spot de punten en speel de vragen. Toer met de GPS ‘Fotorally’ door West-Friesland!

Dit GPS spel is een leuke, originele maar vooral gezellige manier om West-Friesland te leren kennen. Je collega’s en jij worden verdeeld in teams

Lees verder...

van 3 à 4 personen per auto (let op: eigen vervoer). Elk team krijgt de rallyvragen en een GPS apparaat, de kilometerstand gaat op nul, en vertrekken maar!

Hebben jullie de taken goed verdeeld? Eén deelnemer houdt de rallyaanwijzingen bij. De chauffeur moet deze opvolgen en de juiste route vinden. En natuurlijk de snelheidslimiet niet overtreden. De collega belast met het ‘spotten’ van de locaties bij de GPS way points, moet de ogen in ‘haviksmodus’ hebben en focussen op de mooie plekjes van West-Friesland. Kortom: samenwerken is belangrijk!

De activiteitenbegeleider van Westfriese Bedrijfsuitjes wacht jullie onderweg op met rallyvragen, het linken van foto’s aan de juiste way points en andere opdrachten. Weten jullie deze uitdagingen goed uit te voeren, dan levert dat extra punten op. En dat maakt fanatiek, want het team dat de meeste punten heeft, wint! Op de eindlocatie wacht jullie een welverdiend drankje en de prijsuitreiking.

Dus ga op pad en ‘race your rally’!

Details

Prijs: 24,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: rijden door West-Friesland
Minimum deelnemers: 10
Bij 8 deelnemers wordt de prijs € 26,- p.p. (excl. btw)

De rally is inclusief: gebruik GPS apparaten, rallyroute, 1 drankje p.p. + bittergarnituur op eindlocatie, prijzen voor de winnaars, gebruik spellen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes.

GPS spel ‘Het teamverband’

teambuilding-hoorn-alkmaar-gezellig-uitje_met_groep

Teambuilding in West-Friesland: leer je collega's kennen, strijdt samen voor de Teambuildingsprijs!

Kan je afdeling of je team een extra ‘boost’ gebruiken? Boek dan het interactieve GPS spel ‘Het teamverband’.

Gewapend met een GPS apparaat gaan de teams de stad in om way points te

Lees verder...

zoeken, de juiste foto’s te linken en uitdagende vragen te beantwoorden. Deze zijn gericht op samenwerking en teambuilding in de breedste zin van het woord. Van een poolexpeditie tot de brandweer, van een TV crew tot een handbalploeg: allemaal groepen die niet zonder een goede samenwerking kunnen! De opdrachten en vragen zetten de deelnemers flink aan het denken, kennis en teamspirit worden grondig getest.

Naast de vragen moeten in teamverband verschillende opdrachten worden uitgevoerd. Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk? Vooral deze hilarische opdracht geeft veel stof tot napraten…

Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft verdiend, gaat naar huis met de Teambuildingsprijs. Kortom: hoe goed is jullie teamverband?

GPS spel 'Het teamverband’ is zonder meer het leukste teambuilding uitje in West-Friesland!

Details

Prijs: 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in heel West-Friesland
Minimum deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw).

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik GPS apparaten, gebruik alle materialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

Indien gewenst is het spel uit te breiden met een borrel en/of diner.
2 uur borrelen inclusief onbeperkt drank (wijn, bier, fris) + bittergarnituur: € 14,= p.p.
3 gangen diner inclusief 3 uur onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris, koffie thee): € 39,50 p.p.

GPS spel ‘Music City Game’

Muziek-spel-gps-hoorn-uitje-teambuilding-bedrijfsuitje-kerst-workshop-westfriesland

Dit is een uniek en uitdagend GPS spel waar letterlijk muziek in zit. Music maestro!

Wie houdt er niet van muziek? Iedereen toch? Maar de muzieksmaken lopen wel flink uiteen. De één brult luidkeels mee met een Hollandse volkszanger, de ander houdt het liever bij 

Lees verder...

een nocturne van Chopin. Van Ierse folkmuziek tot acid house, ieder heeft zo z’n voorkeuren. De swingende soul uit de jaren 70 mag zich verheugen in een grote schare fans, en wie weet nou niet dat Madonna, Michael Jackson en Prince popiconen uit de jaren 80 en 90 zijn?

Al deze genres en nog veel meer heeft Westfriese Bedrijfsuitjes bijeengevoegd in een heuse muzikale potpourri: het GPS spel ‘Music city game’. Te boeken in Alkmaar, Medemblik, Hoorn en andere Westfriese steden. Een uitje vol vragen, muziekfragmenten en uitdagende opdrachten, met als thema ‘Music maestro!’

Hoe gaat dit spel in z’n werk? Elk team van collega’s trekt met een GPS apparaat, een MP3 speler en de spelformulieren de stad naar keuze in. Op het GPS apparaat staan way points (GPS punten) met de naam van een zanger of zangeres, een muzikant of een band. Deze way points linken jullie aan een foto van deze artiest of band, die ergens in de stad is genomen. Heeft het team de juiste locatie gevonden? Neem met een telefoon een foto van de plek en app deze naar de activiteitenbegeleider.

Dat was stap 1. Stap 2: via WhatsApp krijgen jullie muziekvragen en uitdagende opdrachten, die met behulp van de MP3 speler moeten worden beantwoord of uitgevoerd. De antwoorden schrijven jullie op het spelformulier. Welk team weet binnen de tijd alle locaties te spotten, de vragen juist te beantwoorden en de opdrachten goed uit te voeren?

Tijdens GPS spel ‘Music City Game’ worden creativiteit, muziekkennis en misschien ook wel de stembanden behoorlijk op de proef gesteld. Ongeacht het ‘bouwjaar’ is dit spel voor alle deelnemers een feest van herkenning! Uitgebreide muziekkennis is niet nodig: er is altijd wel een collega die het antwoord weet.

Vanwege de noodzakelijke samenwerking is dit leuke stadsspel ook zeer geschikt voor een teambuildingsuitje.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers, prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Ik hou van Holland’

ik-hou-van-holland-quiz-van-der-valk-nadorst-uitje-waag-hoorn

Ideaal voor een teambuilding dag of een bedrijfsuitje: de GPS uitdaging 'Ik hou van Holland'. Te boeken in steden in heel West-Friesland!

Het interactieve GPS spel ‘Ik hou van Holland’ wordt gespeeld met teams van 4 tot 6 personen, die gewapend met een GPS apparaat de stad in gaan.

Lees verder...

Onderweg krijgen jullie vragen over ons koude kikkerlandje voorgeschoteld. En dat zijn geen standaardvragen! Wel actuele vragen over alles wat typisch Nederlands is, van oer-Hollandse lekkernijen tot het Koninklijk Huis en Amsterdam. De kennis van de deelnemers wordt flink op de proef gesteld, en samenwerking is belangrijk! Elke goed beantwoorde vraag levert immers punten op. Daarnaast moeten jullie GPS way points linken aan de polaroids die jullie hebben meegekregen. Kennen jullie Hoorn, Medemblik, Enkhuizen of een andere Westfriese stad beter dan jullie collega’s?

Behalve vragen krijgen de teams ook grappige en ludieke opdrachten voorgeschoteld. Daarmee zijn extra punten te verdienen, die net het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen! Het team dat Holland het beste kent, sleept de hoofdprijs binnen.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers, prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Moordspel’

Moordspel-gps-uitje-escape-room-leuke-dingen-doen-west-friesland-vriendinnendag

Heeft jouw team de beste detectivekwaliteiten van West-Friesland? Kunnen jullie achterhalen wie slager van Kampen heeft vermoord?

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De man is levenloos aangetroffen, maar er zijn geen getuigen. Wie is hiervoor verantwoordelijk? De politie staat 

Lees verder...

voor een raadsel. Aan jou en je collega’s de opdracht om de feiten te achterhalen.

De bedoeling van dit spannende en interactieve GPS spel is om aan de hand van vragen en opdrachten te ontdekken op welke locatie deze arme slager vermoord is. Tevens moeten jullie vaststellen hoe de man is omgebracht. Ga de strijd aan met de andere teams! Wie is het snelst en het slimst? Welk team weet de foto’s bij de GPS way points te ‘spotten’, de opdrachten het beste uit te voeren en de vragen goed te beantwoorden? Dat team is de superdetective van West-Friesland, én de winnaar!

Dit uitje is ook uitermate geschikt voor een teambuilding event. Samenwerking is voor dit spel zeer belangrijk.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.
Dit spel is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van ons indoorprogramma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Happen & tappen’

GPS-happen-en-tappen-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een unieke combinatie: een driegangendiner in twee verschillende restaurants en een uitdagend GPS spel met een thema naar keuze. Ga met je team de stad in, neem het GPS apparaat mee, houd de blik op scherp en speel het ‘Happen & tappen GPS spel’.

Lees verder...

 

Dit spel wordt gespeeld in de Westfriese stad van jullie keuze. Of het nou Hoorn, Medemblik of Enkhuizen is, we garanderen dat je collega’s en jij de stad op een heel andere manier leren kennen!

Het is de bedoeling zo snel mogelijk alle GPS way points te koppelen aan ‘snapshots’ van de stad. Welk team is het scherpst? Na een uur mogen jullie in het eerste restaurant aanschuiven voor het voorgerecht en een drankje. Daarna is het tijd om weer met het GPS apparaat op pad te gaan.
Aan het einde van de tweede spelronde lonkt het hoofdgerecht en een overheerlijk dessert. Dan wordt ook duidelijk welk team het snelst, het slimst en het meest accuraat is. Kortom: wie heeft gewonnen?

Het GPS spel ‘Happen & tappen’ is een zeer originele manier om met je bedrijf een middag of avond door te brengen.

Voor het GPS spel kan gekozen worden uit de volgende thema's: Ik hou van Holland, Moord in Hoorn, Culinair & Co, Jongens & de meiden of Kaap Hoorn.

Details

Prijs: € 59,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 12
Het 'Happen & tappen GPS spel' is inclusief: voorgerecht + 1 drankje, hoofdgerecht + 2 drankjes, nagerecht + 1 drankje, spelbegeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, prijzen voor de winnaars, gebruik van GPS apparaten en alle materialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

GPS spel ‘Jongens & de meiden’

GPS-de-jongens-tegen-de-meiden-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

De jongens versus de meiden, het is een eeuwenoude strijd. Maar wie weet écht het meest over de andere sekse?

In dit interactieve GPS spel nemen de heren en de dames het tegen elkaar op om de eeuwige roem. Het strijdtoneel is Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen of 

Lees verder...

een andere stad in West-Friesland, het wapen een GPS apparaat, een reeks opdrachten en op de strijd toegespitste vragen.

Onze spelleider ontvangt je collega’s en jou in de Westfriese stad van je keuze. Na een korte uitleg worden de aanwezigen opgedeeld in teams. Bij gelijke aantallen kunnen dat mannen- en vrouwenteams zijn, maar gemixt mag ook. En dan begint de uitdaging: het vinden van de way points en de juiste oplossingen en antwoorden. Tijdens het spel komt werkelijk van alles aan bod, van stilettohakken tot voetbalkicks en van BN’ers tot ‘typische’ mannen- en vrouwengewoonten. Mannen komen toch van Mars, en vrouwen van Venus? De heren kunnen zich onderscheiden met kennis van ‘Venuszaken’, de dames het verschil maken met weetjes over het ‘Marsuniversum’. Enthousiasme en competitiedrang stijgen gegarandeerd tot grote hoogte!

Om te kunnen winnen moeten de teams zich goed kunnen inleven in hoe de andere sekse in het leven staat, denkt en handelt. Leuk én leerzaam! Bijkomend pluspunt? Je zult na afloop veel meer van je partner begrijpen.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)
Dit GPS spel is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie op de eindlocatie, gebruik GPS, gebruik alle materialen, prijzen voor de winnaars, nieuwe kennis over de andere sekse! Let op! Dit spel is geen kopie van het tv-programma, maar een origineel spel uit de koker van Westfriese Uitjes.

GPS spel ‘Culinair & Co’

GPS-culinair-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Hebben je collega’s een Bourgondische inslag? Dan is dit spel uitermate geschikt voor jouw bedrijf!

‘Culinair & Co’ is een gezellig, interactief GPS spel voor Bourgondiërs, dat kan worden gespeeld in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland. Neem je collega’s mee en test je culinaire kennis.

Lees verder...

Hoe gaat ‘Culinair & Co’ in z’n werk? Met een GPS apparaat speuren de teams naar de GPS way points die in het spel voorkomen. Jullie moeten proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door foto’s bij de juiste GPS locaties te ‘spotten’ en vragen te beantwoorden over alles wat met culinaire zaken heeft te maken. De uitdagende vragen testen jullie kennis over ‘kanen’ en drinken, koks en koken, kruiden en specerijen, kazen en wijnen, en curieuze eetgewoonten in andere landen. Weet je bijvoorbeeld wat je geserveerd krijgt als je ‘Waterzooi’ bestelt? Enig idee wat ‘chambreren’ is?

Het einddoel is de juiste eindlocatie, maar voor die is bereikt kunnen de teams extra punten verdienen met leuke en vooral smakelijke opdrachten tussendoor. Wat dacht je van een likeurproeverij? Herkennen jullie de specerijen die erin zijn verwerkt? Het team met de meeste culinaire kennis en bijbehorende punten gaat er met de eeuwige Bourgondische roem vandoor.

Staat genieten hoog in het vaandel van je bedrijf en hebben je collega’s geen ruzie met de weegschaal, dan is GPS spel ‘Culinair & Co’ echt iets voor jullie!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Het GPS spel is inclusief: gebruik van GPS apparaten, 1 consumptie bij uitleg spel, gebruik spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, likeurproeverij.

GPS spel ‘Kaap Hoorn’

GPS-kaap-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een uitdagend, interactief spel over avontuurlijke ontdekkingsreizigers en verre bestemmingen: GPS spel ‘Kaap Hoorn’.

Het is alweer ruim 400 jaar geleden dat de doorgang van de Atlantische naar de Stille Oceaan werd ontdekt. Op 29 januari 1616 rondden Jacob le Maire en Willem Cornelisz Schouten, 

Lees verder...

op zoek naar een vrije doorgang naar het Verre Oosten, het zuidelijkste punt van Zuid Amerika. Voor de kust troffen ze een eiland dat werd vernoemd naar Schoutens geboortestad: Kaap Hoorn. De straat kreeg de naam van de andere dappere avonturier: Straat Le Maire.

Kaap Hoorn ligt slechts 2 km ten noorden van de 56e breedtegraad zuiderbreedte. De omstandigheden hier zijn uiterst bar, met snijdende antarctische winden en golven die 20 meter hoog kunnen worden. Het vergt veel moed om je daar met een zeilboot te wagen!

Blijf je met je bedrijf liever dichter bij huis, maar wil je toch de Gouden Eeuw proeven? Boek dan het GPS spel ‘Kaap Hoorn’. Geschikt voor iedereen die wil kennismaken met scheurbuik, handel en koopvaardij, bierdrinkende ambachtslieden en al dan niet zuivere VOC-activiteiten. Als de avonturiers van vroeger gaan jullie teams op reis, maar nu met een GPS apparaat in plaats van een sextant. En de woeste golven hebben plaatsgemaakt voor de het plaveisel van Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of een andere Westfriese stad. Door het ‘spotten’ van foto’s bij de GPS locaties, het oplossen van opdrachten en het beantwoorden van vragen proberen jullie te ontdekken wat in de ‘Kaap Hoorn tijd’ belangrijk was. Het uiteindelijke doel is het vinden van de eindlocatie, jullie eigen ‘Kaap Hoorn’.

Welk team navigeert het slimst en wordt uitgeroepen tot de ‘Supervaarders van de Gouden Eeuw’?

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)
De GPS tocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

GPS spel ‘Escape City Game’

GPS-escape-city-game-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een spannend ontsnappingsspel in je eigen stad in West-Friesland. Kun jij met jouw team op tijd de gijzelaars bevrijden?

Escape City Game is een interactief en spannend spel van Westfriese Bedrijfsuitjes, dat kan worden gespeeld in hartje Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere Westfriese steden. 

Lees verder...

Bij dit spel staan teambuilding, logisch nadenken en snelheid centraal. Ideaal voor een bedrijfsuitje!

Wat is er aan de hand? Mister Greedy heeft een aantal rijke personen gegijzeld: John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos. Deze schurk wil zijn eigen imperium vergroten! It’s all about the money…

Aan de bedrijfsteams de taak om binnen een kleine 2 uur met behulp van een GPS apparaat zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden uit hun ‘kamers’. Jullie gaan op pad om locaties te zoeken en zo het pand met de onfortuinlijke slachtoffers te vinden. Deze locaties zijn te traceren via GPS en de foto’s die jullie meekrijgen. Het team dat de hersens het meest laat kraken en de raadsels het best oplost, verdient de punten die nodig zijn om de code van een speciale kluis te kraken. In die kluis bevinden zich het extra losgeld en de aanwijzing naar de plek waar Mister Greedy zich schuilhoudt.

Maar wees snel, want de klok tikt! Welk bedrijfsteam slaagt er als eerste in alle gijzelaars te bevrijden en ze naar huis te laten terugkeren? We huldigen de winnaars onder het genot van een welverdiend drankje.

Ga de uitdaging aan met het GPS spel ‘Escape City Game’!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.
De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

GPS spel 'Dropping Hoorn'

GPS-dropping-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-van-der-valk-uitje-west-friesland-teambuilding

Een superspannend spel van Westfriese Bedrijfsuitjes: een GPS dropping in Hoorn. Kunnen jullie de weg terugvinden?

Een dropping is een uitdagend spel, waarbij de vindingrijkheid van de deelnemers behoorlijk op de proef wordt gesteld. Dat geldt ook voor onze GPS dropping.

Lees verder...

Wat gaat er gebeuren?

Nadat je collega’s en jij teams hebben samengesteld brengt onze schipper jullie met zijn boot naar de startplek, waar hij jullie achterlaat en weg vaart. Ineens is het stil. En dan? Elk team zal zijn detectivekwaliteiten moeten aanspreken. Met de spelmaterialen en het GPS apparaat gaan jullie op pad. Op weg naar het eindpunt voeren de teams verschillende opdrachten uit. En dan zouden jullie in het park of in de stad zomaar tegen ongure types kunnen aanlopen… Hebben jullie ze door? Om het spel tot een goed einde te brengen zijn richtingsgevoel, intuïtie en verstand onmisbaar. De onbetwiste winnaar is het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten het best heeft uitgevoerd. De grootste prijs? Dat al je collega’s ook de eindstreep halen!

Deze uitdagende GPS dropping is overdag te spelen, maar ’s avonds is natuurlijk een stuk spannender. Vooral als het donker is. Het thema van deze GPS dropping Hoorn is de roemruchte VOC tijd, vol bandieten, dames van lichte zeden, piraten, onbetrouwbare kwasten en eigenaardige gewoonten.

GPS Dropping Hoorn is een avontuur op zich. Wil je nog iets extra’s? Dan breiden wij de ervaring uit met verklede acteurs die de teams op onverwachte momenten de stuipen op het lijf jagen. Ook is het mogelijk een heerlijk diner te boeken. Prijzen zijn op aanvraag. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op.

Details

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 10
De GPS tocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, boottocht naar startlocatie.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes!

GPS spel 'Goede Doelen'

Teambuilding goede doelen bij Westfriese Bedrijfsuitjes

Speel voor jezelf, help een ander.

Nederland staat al jaren in de top tien van gelukkigste landen ter wereld. Maar niet voor iedereen is het rozengeur en maneschijn. Gelukkig zijn er organisaties die mensen en dieren in nood helpen, in Nederland maar ook ver daarbuiten. 

Lees verder...

Westfriese Uitjes wil daar graag aan bijdragen door een uitje aan te bieden dat helemaal is gericht op Goede Doelen. Welk goede doel? Dat bepalen jullie! Er zijn internationale organisaties als Amnesty International en WNF, en nationale organisaties als Kika en de Dierenbescherming die jullie kunnen verblijden met een donatie. Maar vergeet ook lokale goede doelen niet. De Voedselbank, de vogelopvang, de Kinderkledingbank en andere mooie initiatieven, allemaal zijn ze gericht op het helpen van een ander.

Wat is de bedoeling van dit GPS spel? Teams gaan gewapend met een GPS apparaat en alle spelmaterialen de stad in. De opdracht is om foto’s van bijzondere locaties te matchen aan een GPS way point. Als een heuse detective link je de locaties aan de foto’s. Een spannende uitdaging! Zo leer je de stad waar je het spel speelt ook nog eens heel goed kennen. Verder beantwoord je de vragen bij dit Goede Doelen Spel. Waar die over gaan? Een leuke mix van de stad en verschillende Nederlandse goede doelen. Dat kan een landelijke organisatie zijn, maar ook een lokaal goed doel. Om zoveel mogelijk punten te verdienen worden de vragen afgewisseld met uitdagende bonusopdrachten. Welk team is het snelst en het slimst?

Natuurlijk strijden we om leuke prijzen. Bij de prijsuitreiking zal blijken welk team de meeste punten heeft gescoord. Dan wordt ook een cheque overhandigd met het bedrag dat jullie bij elkaar hebben ‘gespeeld’. Hiervan maken we een foto, die we opsturen naar het goede doel van jullie keuze. Binnen een week wordt het geld naar deze organisatie overgemaakt. Zo lever je op een leuke manier een mooie bijdrage aan de maatschappij. Een échte win-win-situatie!

Weet je niet aan welk goed doel jullie het prijzengeld willen doneren? Westfriese Uitjes geeft graag tips over lokale initiatieven die jullie hulp goed kunnen gebruiken. Zij werken voor mens én dier.

Dus verzamel je collega’s en boek dit leuke stadsspel. Speel voor jezelf en help een ander!

 

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik, Amsterdam en andere steden in Noord-Holland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Het GPS spel is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, donatie van € 3,50 per persoon aan een goed doel naar keuze.  

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.