GPS spel 'Ik hou van West-Friesland'

ik-hou-van-westfriesland-quiz-uitje-enkhuizen-hoorn

Een uniek GPS spel, dat je bedrijf kan boeken in Westfriese steden als Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.

‘Ik hou van West-Friesland’ is een leuke variatie op ‘Ik hou van Holland’. Met dit spel wil Westfriese Bedrijfsuitjes zijn naam eer aandoen en eens helemaal focussen op het fraaie stuk Nederland dat West-Friesland heet!

Jullie teams gaan de stad van jullie keuze in met een GPS apparaat om GPS waypoints te linken aan bijbehorende foto’s die jullie hebben meegekregen. Let goed op details in gevels en andere leuke plekken in het straatbeeld. Verder beantwoorden jullie vragen die met West-Friesland te maken hebben. Geen alledaagse vragen, maar vragen die op ludieke wijze dieper ingaan op West-Friesland, bekende ‘WF-en’ (West-Friezen) en al dan niet eigenaardige Westfriese uitspraken en gewoonten.
Kortom: een uitdagende manier om jouw kennis te testen over onze mooie regio die bekend staat om de tulpen, het IJsselmeer, de steden met de panden uit de VOC tijd en nog veel meer mooie dingen!

Elk goed beantwoorde vraag levert punten op. En dat is precies het doel van dit spel: punten verdienen! Daarnaast komen jullie onderweg ludieke opdrachten tegen, die jullie teams zo goed mogelijk moeten zien uit te voeren. Deze opdrachten leveren extra punten op, en die kunnen net het verschil maken tussen winnen en verliezen! Het team met de meeste kennis van West-Friesland wint en gaat er met de prijzen vandoor!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.