Workshop ‘feedback geven’

feedback-geven-workshop-westfriese-bedrijfsuitjes

Lastig om te geven en om te ontvangen: feedback!
Om feedback te geven heb je een beetje lef nodig. Maar als je het hebt gedaan, zul je zien hoe waardevol het is voor de ander en voor jullie samenwerking. In deze workshop leer je hoe je op een goede en constructieve manier feedback geeft én ontvangt. 

Door duidelijk aan te geven welk gedrag jouw collega’s kunnen veranderen en door gezamenlijk naar oplossingen te zoeken, wordt de (daad)kracht van het team vergroot. Alle aanwezige talenten en kwaliteiten in het team worden zo omhoog gehaald. Goed voor het team, goed voor de klant!

Aan de hand van een vijf-stappenplan leer je om op een goede manier feedback te geven. Hoe vertel je kort en duidelijk wat je denkt dat er anders kan? Hoe pak je dit aan en zorg je ervoor dat de ander zich niet aangevallen voelt? Ook wordt duidelijk welke randvoorwaarden er zijn, zoals de plek en het moment waarop je de feedback geeft en de toon en non-verbale signalen die je gebruikt. Zo zorg je ervoor dat je feedback als een mooi pakketje aanbiedt, dat je de ontvanger de ruimte geeft om het op te pakken en dat je samen naar een manier zoekt om gedrag of aanpak te verbeteren. Op die manier verbeter je naast je eigen communicatievaardigheden ook de samenwerking in het team. In deze workshop gaan we flink aan de slag. Er wordt geoefend, gelachen en geleerd!
Wat levert deze workshop op?

* In 5 stappen feedback geven en ontvangen
* Gesprekstechniek: kort en duidelijk aangeven wat er anders kan
* Op één lijn komen door luisteren en non-verbale communicatie
* Betere samenwerking binnen het team
* Efficiënter (samen)werken, weten wat je aan elkaar hebt, elkaar versterken
* Energie, je durft makkelijker feedback te geven en kan het beter van een ander aannemen
* Inspiratie, de trainer en je collega’s moedigen je aan
Na afloop kun je wat je hebt geoefend meteen toepassen in je eigen werksituatie. Zo houd je elkaar binnen het team scherp!

Prijs: € 26,00 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: West-Friesland. De locatie of stad is naar keuze. Indien gewenst verzorgen we de workshop ook op locatie
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik alle materialen, begeleiding docente, 1 consumptie p.p., zaalhuur. Gezien de aard van de activiteit is dit uitje fiscaal aftrekbaar.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.