Workshop ‘effectief communiceren’

effectief-communiceren-workshop-westfriese-bedrijfsuitjes

Pas wanneer je leert luisteren om te begrijpen, in plaats van te luisteren om te reageren, ontstaat er echt contact!
Communicatie is de olie in de 'machine' van de werkvloer. Als je goed communiceert met elkaar lever je grote prestaties, ook onder druk! In deze workshop leer je hoe je kort en duidelijk maar toch vriendelijk communiceert.

 Je leert aan de hand van gesprekstechnieken om je collega’s en klanten goede informatie te geven. En minstens zo belangrijk, om van hen de juiste informatie te krijgen! Dat kan alleen door goed te luisteren, en die technieken leer je ook.

Tevens wordt ingegaan op hoe je kunt omgaan met mensen die je verbaal agressief benaderen. Hoe krijg je iemand weer rustig? En hoe kom je voor jezelf op? Door te oefenen met op één lijn komen in gesprekken, zul je zien dat gesprekken korter duren en er minder misverstanden en weerstand ontstaan. Hierdoor maak je minder fouten. Wel zo fijn voor jezelf, je collega’s en je klanten! In deze workshop wordt gewerkt, geoefend, gelachen en geleerd!

Wat levert deze workshop op?

* Praktische gespreks- en luistertechnieken
* Assertieve communicatievaardigheden
* Omgaan met weerstand in gesprekken
* Betere samenwerking binnen het team
* Efficiënter (samen)werken, kortere gesprekken to-the-point
* Energie, je raakt minder gefrustreerd in gesprekken
* Inspiratie, de trainer en je collega’s moedigen je aan
Na afloop kun je wat je hebt geoefend direct toepassen in je eigen werksituatie. Zo werk je zelf effectiever en draait je team efficiënt en gesmeerd!

Deze workshop is ook goed te combineren met andere leuke activiteiten in een programma zoals de GPS tocht 'Het Teamverband'

Prijs: € 26,00 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: West-Friesland. De locatie of stad is naar keuze. Indien gewenst verzorgen we de workshop ook op locatie
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik alle materialen, begeleiding docente, 1 consumptie p.p., zaalhuur. Gezien de aard van de activiteit is dit uitje fiscaal aftrekbaar.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.