GPS spel ‘Happen & tappen’

GPS-happen-en-tappen-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een unieke combinatie: een driegangendiner in twee verschillende restaurants en een uitdagend GPS spel met een thema naar keuze. Ga met je team de stad in, neem het GPS apparaat mee, houd de blik op scherp en speel het ‘Happen & tappen GPS spel’.

 Dit spel wordt gespeeld in de Westfriese stad van jullie keuze. Of het nou Hoorn, Medemblik of Enkhuizen is, we garanderen dat je collega’s en jij de stad op een heel andere manier leren kennen!

Het is de bedoeling zo snel mogelijk alle GPS way points te koppelen aan ‘snapshots’ van de stad. Welk team is het scherpst? Na een uur mogen jullie in het eerste restaurant aanschuiven voor het voorgerecht en een drankje. Daarna is het tijd om weer met het GPS apparaat op pad te gaan.
Aan het einde van de tweede spelronde lonkt het hoofdgerecht en een overheerlijk dessert. Dan wordt ook duidelijk welk team het snelst, het slimst en het meest accuraat is. Kortom: wie heeft gewonnen?

Het GPS spel ‘Happen & tappen’ is een zeer originele manier om met je bedrijf een middag of avond door te brengen.

Voor het GPS spel kan gekozen worden uit de volgende thema's: Ik hou van Holland, Moord in Hoorn, Culinair & Co, Jongens & de meiden of Kaap Hoorn.

Prijs: € 59,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 12 personen
Het uitje is inclusief: voorgerecht + 1 drankje, hoofdgerecht + 2 drankjes, nagerecht + 1 drankje, spelbegeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, prijzen voor de winnaars, gebruik van GPS apparaten en alle materialen.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.