GPS spel ‘Het teamverband’

teambuilding-hoorn-alkmaar-gezellig-uitje_met_groep

Teambuilding in West-Friesland: leer je collega's kennen, strijdt samen voor de Teambuildingsprijs!

Kan je afdeling of je team een extra ‘boost’ gebruiken? Boek dan het interactieve GPS spel ‘Het teamverband’. Gewapend met een GPS apparaat gaan de teams de stad in om way points te zoeken, de juiste foto’s te linken en uitdagende vragen te beantwoorden.

Deze zijn gericht op samenwerking en teambuilding in de breedste zin van het woord. Van een poolexpeditie tot de brandweer, van een TV crew tot een handbalploeg: allemaal groepen die niet zonder een goede samenwerking kunnen! De opdrachten en vragen zetten de deelnemers flink aan het denken, kennis en teamspirit worden grondig getest.

Naast de vragen moeten in teamverband verschillende opdrachten worden uitgevoerd. Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk? Vooral deze hilarische opdracht geeft veel stof tot napraten…

Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft verdiend, gaat naar huis met de Teambuildingsprijs. Kortom: hoe goed is jullie teamverband?

GPS spel 'Het teamverband’ is zonder meer het leukste teambuilding uitje in West-Friesland!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik GPS apparaten, gebruik alle materialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.
Verdere mogelijkheden : Indien gewenst is het spel uit te breiden met een borrel en/of diner. 2 uur borrelen inclusief onbeperkt drank (wijn, bier, fris) + bittergarnituur: € 14,= p.p. 3 gangen diner inclusief 3 uur onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris, koffie thee): € 39,50 p.p.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.