Workshops

Voor de leukste uitjes, waarbij je samen met je collega's leuke workshops kunt volgen

Workshop tuinwijzer maken

tuinwijzer-maken-leuke-dingen-team-bedrijfsfeest-creatief 

Een originele workshop, waarbij je je creativiteit helemaal kan loslaten op dit houten 'kunstwerk'! Wat is de bedoeling van deze workshop? Timmer een aantal 'wijzers' op de basis. Daarna is het tijd voor het 'echte' werk!

Lees verder...

Indien gewenst werk je met sjablonen, hoewel een vaste hand met schilderen ook heel handig is. Schilder een plaatsnaam, een gekke tekst, een mooie uitdrukking, een voor jou bijzondere locatie of iets anders grappigs op de borden. Welke kant moeten we op om het zwembad, Amsterdam, je favo vakantiebestemming, jouw lievelingsdrankje of een andere leuke locatie te vinden? De finishing touch is een laagje over het geheel dat de tuinwijzer waterdicht maakt.

En voilà: jouw kunstwerk is klaar om jouw tuin extra op te vrolijken!

Details

Prijs: € 30,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm.2 uur
Locatie: Hoorn of op uw eigen locatie
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: begeleiding docent, gebruik van alle materialen (o.a. hout, verf, lak) drankje en een hapje, zaalhuur en een schort.
Andere mensen bekeken ook Dikke dames schilderen

 

Workshop ‘Dikke Dames schilderen’

Dikke-dames-schilderen-uitje-gezellig-vrijgezellenfeest-hoorn  

Fleur je huis of je bedrijf op met jouw eigen 'dikke dame'!

Dit is een heerlijke workshop, waarbij jullie in een ontspannen ‘setting’ een prachtig onderwerp gaan schilderen: dikke dames. Mooi rond is immers niet lelijk! Deze vrolijke en gezellige dames hebben een kittige uitstraling;

Lees verder...

 

ideaal dus als onderwerp voor een schilderij. Onze docente leert jullie hoe je een opzet maakt om jouw ‘dikke dame’ op het doek te krijgen. Kleurgebruik, kleding, hoedje of misschien een bril: je collega’s en jij geven letterlijk vorm aan deze dames!

Ook als je niet zo creatief bent, kun je deze workshop goed doen. De docente geeft je namelijk voldoende aanwijzingen om tot een mooi resultaat te komen. Dus pak een schilderdoek en een paar penselen, schenk jezelf een drankje in en leef je uit in de wondere wereld van de workshop ‘Dikke dames’!

Jullie kunnen jezelf of je collega’s uitbeelden. Zijn er collega’s die toch meer hebben met dieren? Het is ook mogelijk om een koe te schilderen.

De afmeting van de doeken is 60 x 60 cm.

Details

Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze workshop ook op uw eigen locatie worden verzorgd.
Minimum aantal deelnemers: 8
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.

De workshop is inclusief: gebruik alle schildermaterialen, huur ruimte, 1 drankje met lekkers p.p., schilderdoek, begeleiding docente, een mooi schilderij dat na de workshop mee naar huis gaat.

Workshop ‘Bootcamp’

bootcamp-bewegen-uithoudingsvermogen-conditie-workshop-bedrijfsuitje

Eén, twee, drie, vier, conditie kweken geeft plezier! Vijf, zes, zeven, acht, gebruik je lijf, train je kracht!

Hoe zijn jouw conditie en uithoudingsvermogen in vergelijking met die van je collega’s? Je ontdekt het bij de workshop ‘Bootcamp’ van Westfriese Bedrijfsuitjes.

Bootcamp is een trainingsmethode

Lees verder...

uit het Amerikaanse leger, een lekkere work out met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Daarbij ligt het accent op het vergroten van uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en behendigheid. Onder leiding van onze energieke en enthousiaste ‘power’ instructeur doen jullie spierversterkende oefeningen die zowel fysiek als mentaal een geweldige oppepper geven. Een uitdagende workshop die niet voor watjes is. Durven jullie het aan?

Deze activiteit is zeer geschikt als teambuilding uitje, of als een ‘tussendoortje’ tijdens een bedrijfsdag of een lange vergadering.

Details

Prijs: € 16,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1 uur
Locatie: West-Friesland, in een park
Minimum aantal deelnemers: 8

Deze activiteit is inclusief: begeleiding professionele bootcamp instructeur, indien nodig materialen.

Workshop ‘Hoelahoepen’

hoelahoep-bewegen-ouderwets-gezellig-workshop-bedrijfsuitje 

Kunnen jullie het nog? Gooi die hoelahoep om en draaien maar!

Hoelahoepen, wie heeft het niet gedaan? Deze workshop biedt je bedrijf een geweldige kans om de hoelahoep opnieuw op te pakken, of om deze leuke manier van bewegen alsnog onder de knie te krijgen.

Lees verder...

Hoopdance is een combinatie van fitness en dans met een hoepel. We starten deze workshop met een warming-up. Daarna stappen we over op verschillende fun- & fitelementen als rennen met de hoepel, door de hoepel heen gaan en de ‘Egyptian walk’. Er komen verschillende lichaamsdelen aan bod waarmee jullie de hoepel kunnen laten draaien: bijvoorbeeld de taille, de heupen en de handen. Verder leren jullie basistrucs en ‘off body hooping’, de hoepel buiten het lichaam laten draaien. Hoe dat werkt? Kom het maar ontdekken!

Om spierpijn te voorkomen sluiten we de workshop af met een prettige cooling down. Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en ook de heren kunnen hier gerust aan meedoen. Een leuke workshop van Westfriese Bedrijfsuitjes, waarbij je collega’s en jij in gemakkelijke kleding even helemaal uit jullie ‘comfort zone’ gaan.

Details

Prijs: € 29,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: begeleiding docente, gebruik hoelahoep, zaalhuur, flesje water.

Workshop ‘Yoga aan het IJsselmeer’

yoga-buitenlucht-ontspannen-ademhaling-workshop-bedrijfsuitje 

Het geluid van wind en kabbelend water, ontspannen oefeningen… Deze workshop biedt jou en collega’s een welverdiend moment van rust!

De workshop ‘Yoga’ wordt gegeven in de buitenlucht aan het IJsselmeer. Onze docent leert jullie op ontspannen wijze alle aspecten van yoga, zoals ademhalingsoefeningen,

Lees verder...

rek- en strekoefeningen en de klassieke yogahoudingen. Jullie zullen merken dat het jachtige gevoel van een druk leven en de daaruit voortvloeiende spanningen langzaam verdwijnen. En dat is precies de bedoeling!
Onze docent is beslist geen ‘geitenwollensokkentype’, maar brengt deze Indiase bewustzijns- en ontspanningsoefeningen op een relaxte en ‘down to earth’ wijze over. Omdat deze workshop niet belastend is voor het lichaam, kan iedereen eraan meedoen.

Bij slecht weer wordt de workshop verplaatst naar een locatie in de binnenstad van Hoorn.

Details

Prijs: € 24,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 75 minuten
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 8

Deze activiteit is inclusief: begeleiding yogadocent, alle materialen.

Workshop ‘Tai Chi’

tai-chi-meest-ontspannende-workshop-bedrijfsuitje 

Zonder meer de meest ontspannen workshop van Westfriese Bedrijfsuitjes: Tai Chi.

Tai Chi is een Chinese bewegingskunst, die focust op interne beleving en ontwikkeling. Tai Chi leert je om je bewust te worden van je lichaam en hoe je je beweegt.

Tijdens deze workshop trainen jullie

Lees verder...

een betere houding, en leren jullie hoe jullie spanning kunnen loslaten. In het hectische bedrijfsleven een must! Zo kun je efficiënter omgaan met je energie en help je jouw concentratievermogen te verbeteren. De Tai Chi docent gebruikt hiervoor balans- en ademhalingsoefeningen. Aan het einde van deze workshop zijn jullie helemaal tot jezelf gekomen en voelen jullie je heerlijk ontspannen. Een zeer geschikte activiteit voor elk bedrijf!

Tijdens de workshop is er een pauze met heerlijke oosterse thee.

Details

Prijs: € 25,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: begeleiding docente, zaalhuur, gebruik alle materialen.

Workshop ‘Improvisatietheater'

improviseren-workshop-luisteren-samenwerken-bedrijfsuitje 

Ben jij ad rem? Zijn je collega’s en jij goed op elkaar ingespeeld? Ontdek het tijdens de workshop ‘Improvisatietheater’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Bij Improvisatietheater dragen de toeschouwers onderwerpen aan die de deelnemers moeten vormgeven. Improvisatietheater is in Nederland bekend geworden door o.a. De Lama’s, De

Lees verder...

Vloer Op en Rauw.

Deze workshop start met een eenvoudige warming-up om jullie theatrale creativiteit wakker te schudden. Dan mogen jullie helemaal los gaan. Dit is een uitdagende workshop waarbij verrassende en vaak grappige momenten de boventoon voeren. Plezier, creativiteit, vrijheid, en goed kunnen luisteren en samenwerken zijn daarbij belangrijk. Indien nodig worden de oefeningen ter plekke aangepast aan jullie creativiteit, wensen en mogelijkheden. Een leuk en ‘outside the box’ uitje voor elk bedrijf!

Details

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: steden in heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De workshop is inclusief: begeleiding docent, huur locatie, gebruik materialen.

Workshop ‘Lachen’

Lach-workshop-hilariteit-plezier-ontspannend-teamuitje 

Lachen als een boer met kiespijn? Niet bij de vrolijkste workshop van heel West-Friesland!

Lachen is gezond, dat gaan je collega’s en jij tijdens deze workshop ervaren. Lachen heeft een positief effect op je lichaam; zelfs als je glimlacht maak je al prettige stofjes aan.

Lees verder...

Het leukste is: op bevel lachen ‘fopt’ je lichaam door het te verleiden prettige hormonen als endorfine en serotonine aan te maken. ‘Onecht’ lachen bestaat dus eigenlijk niet.

Westfriese Bedrijfsuitjes biedt jullie met de workshop ‘Lachen’ een opmerkelijke manier van ontspannen, met leuke en gevarieerde oefeningen die je lachspieren heerlijk ‘triggeren’. Als je in een groep op commando lacht, ontstaat vanzelf een echte lach. Zien lachen doet namelijk lachen, soms tot de slappe lach erop volgt. Een vrolijke en relaxte workshop!

Indien gewenst kan er aan deze workshop een thema worden gegeven dat past bij jullie bedrijf of team.

Details

Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 uur
Locatie: West-Friesland, bij u op locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende locatie voor u.
Minimum aantal deelnemers: 10

De workshop is inclusief: begeleiding docente.

Workshop ‘Burlesque’

burlesque-sensueel-teasen-dansen-ladies-night-vrijgezellenuitje 

Haal je boa uit de mottenballen en ga terug naar de jaren 40 met deze spannende workshop, georganiseerd door Westfriese Bedrijfsuitjes!

Het waren de Amerikanen die de van oorsprong Italiaanse ‘burleske’(een klucht) omtoverden in Burlesque, een show met een hoog ‘oh la la’ gehalte.

Lees verder...

Sindsdien staat Burlesque synoniem voor striptease. Daarbij gaat het erom jezelf op een spannende en toch stijlvolle manier te presenteren. De Burlesque show is nieuw leven ingeblazen door de Amerikaanse Dita von Teese.

Onze docente, een professionele danseres, zal jullie de fijne kneepjes van het tease-vak leren. Koudwatervrees? Niet nodig! We gebruiken rustige muziek, zodat iedereen de oefeningen kan meedoen. Bovendien is het heerlijk om met een groep vrouwen je sensuele kant te ontdekken! Soepel draaien met je heupen, een schalkse blik, mooi armbewegingen en een sexy loopje, het passeert allemaal de revue. Veren, boa’s en lange handschoenen ontbreken natuurlijk niet. Leer te bewegen als een ‘foxy lady’, te ‘teasen’ als Marilyn Monroe, en zonder schaamte maar met een heerlijke knipoog een echte striptease uit te voeren. Wedden dat jullie na deze workshop iedere man het hoofd op hol weten te brengen?

Deze workshop is uitermate geschikt voor een ‘ladies night’ binnen jullie bedrijf, en zal na afloop nog lang voor veel hilariteit zorgen! Belangrijk: trek gemakkelijke kleding aan! Alle accessoires zijn inbegrepen.

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 tot max. 2 uur
Locatie: Hoorn of, indien gewenst, elders in West-Friesland. Het is ook mogelijk om de workshop op uw eigen locatie te verzorgen.
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding docente, zaalhuur, gebruik van alle materialen (boa's, veren, handschoenen), een pauze met drankjes.

Workshop ‘Haka’

haka-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding 

Een workshop voor de heren. Gooi je mannelijkheid in de strijd: Hakaaaaa!

Oké heren, hebben jullie het gehad met al die geëmancipeerde vrouwen? Voelen jullie je watjes naast die grrrrrl-power in jullie bedrijf? Ervaren jullie het diepe verlangen om helemaal in je mannelijke oerkracht te komen

Lees verder...

en eens even de onweerstaanbare Tarzan uit te hangen? Of hebben jullie gewoon zin om een uurtje te lachen, te gieren en te brullen? Dan is deze workshop iets voor jullie!

Bij deze workshop doen we niet aan diepzinnige processen, transformatiebezigheden of loslaatsessies. Daar is dit uurtje vermaak veel te grappig voor. Wat we dan wel doen? Jullie de basis leren van de ceremoniële dansen van de Nieuw-Zeelandse Maori’s: de haka. Eén van de bekendste haka’s is de Ka Mate. Iedereen kent hem, want hij wordt al jaren door de All Blacks (het Nieuw-Zeelandse rugbyteam) vóór het begin van elke wedstrijd uitgevoerd. Jullie zullen fysiek flink in actie komen: brullen, stampen en bekken trekken. Wedden dat je collega’s en jij ineens heel anders naar ‘de echte man’ gaan kijken? Dus kom van achter je bureau vandaan en doe mee met deze workshop voor powermannen!

De workshop ‘Capoeira’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een unieke workshop die je collega’s en jou op een totaal andere manier in beweging krijgt. Capoeira biedt de deelnemers de kans elkaar te leren kennen, samen te werken, uit te dagen en vooral veel plezier te hebben met elkaar.

Deze workshop is geschikt voor jong en oud. Ervaring met sport en lenigheid zijn niet vereist!

In de zomermaanden kan de workshop buiten worden gegeven.

Details

Prijs: € 25,= p.p. (excl. btw)
Duur: 1 uur
Locatie: op uw eigen locatie of buiten in het park. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende binnen locatie.
Minimum aantal deelnemers: 10

De workshop is inclusief: begeleiding Haka-docent, reiskosten Haka-docent

Workshop ‘Capoeira’

Zumba-uitje-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding 

Ga met je bedrijf de uitdaging aan van deze Braziliaanse sport! Zoals de Brazilianen zeggen: ‘Bem-vindo a Capoeira!’

Officieel is Capoeira een sport, maar wie de spelers ziet bewegen begrijpt dat deze sport eigenlijk een mix is van dans en acrobatiek op muziek en zang.

Lees verder...

Twee ‘tegenstanders’ maken op opzwepende muziek sierlijke aanvals-, schijn- en verdedigingsbewegingen in een kring van andere capoeiristas. Capoeira is ronduit intrigerend, en is behalve sport en muziek een manier van leven op zich. Een rechtstreekse afstammeling van de riten die Afrikaanse slaven meebrachten naar Brazilië.

Onze professionele Braziliaanse leraar zal ruim aandacht besteden aan alle onderdelen van Capoeira. Aan het einde van de workshop kunnen jullie in de ‘roda’ (de kring van capoeiristas waarbinnen Capoeira wordt gespeeld) laten zien wat jullie aan vaardigheden aan bewegingen hebben geleerd. De Braziliaanse muziekinstrumenten geven het ritme aan, en de muziek geeft energie en richting aan de spelers die elkaar in de roda uitdagen.
De belangrijkste instrumenten zijn de ‘berimbau’ ( een Afrikaans boogsinstrument met één snaar en een kalebas als klankkast), de ‘atabaque’ ( een grote drum), en de ‘pandeiro’, een tamboerijn. Vanuit de ‘ginga’ de klassieke danspas van de Capoeira, reageren de spelers op elkaars bewegingen. In plaats van aanvallen te blokkeren of af te stoppen, worden deze op een soepele manier ontweken en gecounterd. Zo ontstaat een prachtig vloeiend spel van actie en reactie.

De workshop ‘Capoeira’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een unieke workshop die je collega’s en jou op een totaal andere manier in beweging krijgt. Capoeira biedt de deelnemers de kans elkaar te leren kennen, samen te werken, uit te dagen en vooral veel plezier te hebben met elkaar.

Deze workshop is geschikt voor jong en oud. Ervaring met sport en lenigheid zijn niet vereist!

In de zomermaanden kan de workshop buiten worden gegeven.

Details

Prijs: € 19,50 (1 uur) of € 24,50 (2 uur) (excl. btw)
Duur: 1 of 2 uur
Locatie: West-Friesland, in een zaal of buiten.
Minimum aantal deelnemers: 8

Workshop ‘Zumba’

Zumba-uitje-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding 

Sportief dansen, ‘feel the beat’: doe onze workshop ‘Zumba’!

Zumba is een fitnessprogramma, gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen als de salsa, de merengue en de samba. Net als bij aerobics doe je de oefeningen op muziek. Bij deze opzwepende workshop worden voornamelijk de heupen gebruikt.

Lees verder...

Van onze deskundige Zumbadocent leer je diverse sensuele Zumba ‘moves’, en op de Latin ‘beats’ kunnen je collega’s en jij helemaal los gaan! Een heerlijke workshop voor een welverdiend dagje buiten het bedrijf.

We adviseren bij deze workshop gemakkelijk zittende kleding en goede sportschoenen aan te trekken.

Details

Prijs: € 15,= (excl. btw)
Duur: 1 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: gebruik dansruimte, begeleiding Zumbadocent.

Indien gewenst kun je starten met koffie of thee en gebak voor aanvang van de workshop: € 4,50 extra p.p. Wil je liever starten met een drankje en bittergarnituur, dan kan dit ook. Extra kosten zijn dan € 5,50 p.p.

Workshop ‘Djembé spelen’

djembe-afrikaanse-percussionist-opzwepende-workshop-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest 

Afrikaanse sferen in West-Friesland? Jazeker, met de opzwepende workshop ‘Djembé spelen’!

Onze Afrikaanse percussionist leert jullie hoe je de mooiste klanken uit een djembé kan halen. Jullie beginnen met het onder de knie krijgen van verschillende ritmes. Daarbij legt de docent precies uit hoe je

Lees verder...

de djembé moet hanteren, en hoe je diverse klanken uit de trommel krijgt. Aan het einde van de workshop kunnen je collega’s en jij een compleet Afrikaans djembé ‘lied’ spelen. Dit is een heerlijke workshop waar iedereen vrolijk van wordt, en waar het bedrijf veel plezier aan zal beleven.

Dus stroop de mouwen op en kom in de ‘afro ritme flow’!

Details

Prijs: € 24,50 (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: eigen locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende locatie voor u.
Minimum deelnemers: 8
Bij groepen vanaf 20 personen, hanteren we een speciale groepsprijs. Prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: reiskosten docent, begeleiding docent, gebruik djembé.

Workshop ‘Drummen’

drummen-groovy-drumbeats-team-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest 

Trommel je collega’s op, en ontdek of jouw bedrijf het juiste ritme te pakken heeft het met deze ‘groovy’ workshop!

De workshop ‘Drummen’ geeft jou en je collega’s de kans om de innerlijke Phil Collins en César Zuiderwijk te ontdekken. Onze docent leert jullie eerst

Lees verder...

een basisritme. Heb je dat in de vingers, dan is het tijd voor het echte werk met verschillende ‘grooves’. Nu kan de innerlijke rocker los gaan op het drumstel! Is jouw coördinatie op orde? Je handen en voeten moeten immers goed samenwerken in de ‘vette’ drumbeats waarmee de docent je laat kennismaken!

Deze workshop is uitermate geschikt voor een bedrijf dat eens een ‘anders dan anders’ uitje wil. De workshop ‘Drummen’ is te boeken in heel West-Friesland!

Details

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw) 8-10 personen.
Prijs: € 29,50 p.p. (excl. btw) 11-25 personen. Bij meer dan 10 personen huurt Westfriese Bedrijfsuitjes een grotere ruimte en komt er een docent bij.
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 8
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.

De workshop is inclusief: gebruik drumstellen, gebruik andere materialen, begeleiding docent(en), huur speciale muziekruimte.

Workshop ‘Pokeren’

pokeren-gezellig-spannend-pokerface-bedrijfsuitje 

Test jouw pokerface en overbluf je collega’s bij deze spannende workshop!

Deze workshop beginnen we met een duidelijke speluitleg, zodat alle deelnemers de kans krijgen dit spel te leren kennen. Daarna krijgen jullie de kans om wat jullie hebben geleerd in praktijk te brengen tijdens

Lees verder...

een echt pokertoernooi. We hebben een pokertafel met een croupier, en professionele fiches en kaarten geregeld om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken. Na afloop van deze workshop zijn je collega’s en jij niet alleen bekend met pokeren, jullie kunnen ook terugkijken op een gezellige en spannende ervaring.

Pokeren is door iedereen te leren! Beschik jij over stalen zenuwen en een uitgestreken snuit? Dan ga jij misschien wel naar huis met een mooie pokerprijs.

Details

Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw)
Duur: 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een geschikte locatie voor u.
Minimum aantal deelnemers: 10

De pokerworkshop is inclusief: begeleiding door de croupier, gebruik van professionele pokertafel, fiches en kaarten, prijs voor de winnaar.

Workshop ‘Rappen’

rappen-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest 

Hoe cool is jouw bedrijf, hoe goed kunnen jullie rappen?
Ga schrijven dan die tekst, hoor hoe jullie kleppen!

Rap is een element uit de hiphopcultuur. Het woord ‘rap’ is een afkorting van het Engelse ‘repartee’ dat ‘geestigheid’ of ‘gevatheid’ betekent. Alles draait om de

Lees verder...

tekst: de boodschap die de rapper (ook wel MC of ‘Master of Ceremony’ genoemd) op ritmische wijze vertolkt of improviseert (‘Freestyle’). Meestal gebeurt dit op muziek, soms a capella.
Onder leiding van een professionele rapdocent gaan jullie aan de slag met het schrijven van een raptekst. Vaak leidt dat tot de nodige hilariteit, vooral als je teksten schrijft over de directeur, ex-collega’s met eigenaardige gewoonten, bizarre ervaringen met klanten, en andere opmerkelijke zaken die het bedrijf heeft meegemaakt. Het eerste deel van de tekst doen jullie in groepsverband, zodat voor iedereen duidelijk is hoe het schrijven van een raptekst in z’n werk gaat. Daarna is het ieder voor zich, of gaan jullie in kleine groepjes aan de slag. Zijn alle teksten klaar? Dan worden ze opgenomen in onze professionele mobiele studio, afgemixt en op cd gebrand.

Wil je iets extra’s voor je bedrijf, dan kun je kiezen voor de rapworkshop inclusief videoclip. Deze kan worden geschoten nadat de cd is opgenomen, op de locatie zelf of ergens in de buurt. We hebben de hele dag al beelden opgenomen terwijl jullie bezig zijn met het schrijven van de rapteksten en het opnemen van de cd. Deze beelden monteren we later met de beelden van de clip op de locatie van jullie keuze.

Het eindresultaat? Een echte rap met een leuke videoclip! Deze clip monteren we en versturen we op dvd naar je bedrijf. De cd met de raps kunnen jullie meteen meenemen. Zo kun je thuis aan iedereen laten horen of jij de nieuwe Lange Frans bent.

Details

Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw) inclusief rap en cd; € 38,50 p.p. (excl. btw) inclusief rap, cd en video.
Duur: 2 of 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze workshop ook elders in West-Friesland worden geboekt.
Minimum aantal deelnemers: 15

De activiteit is inclusief: begeleiding rapdocent, gebruik alle materialen, gebruik alle apparatuur, cd en/of dvd met de rap.

Workshop ‘Smartlappen zingen’

Smartlappen-zingen-zeedijk-uitje-vrijgezellenfeest-feest 

De Jordaan in West-Friesland: ga met je bedrijf smartlappen zingen!

Heb jij collega’s met de stembanden van een echte volkszanger? Tijdens deze workshop kun je het ontdekken. Van onze ras-Amsterdamse accordeonist krijgen jullie een zangboekje, zodat jullie heerlijk kunnen meezingen. 

Lees verder...

Even de keel schrapen, en daar gaan we! Van de ‘Hazes Medley’ tot bekende nummers van Johnny Jordaan en tante Leen, alle ‘gouwe ouwe’ nummers komen voorbij in dit 1,5 uur durende feestje.
In het eerste uur warmen we met lekker zingen de stembanden op en kunnen jullie je zangtalent ontdekken. Het laatste half uur gaan we jullie kunsten vastleggen op cd. Die kunnen je collega’s en jij na de workshop meenemen als een leuke herinnering aan een oergezellige middag of avond!

Zing je vals, of haal je net die ene noot niet, het maakt helemaal niets uit. ‘Gewoon lekker lallen’ is het devies. De belangrijkste uitgangspunten voor deze Mokumse workshop van West-Friese Bedrijfsuitjes zijn humor en gezelligheid!

Details

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: een gezellige horeca locatie in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en elders in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 12

De activiteit is inclusief: begeleiding accordeonist, gebruik alle materialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, cd met opname van jullie zangkunsten.

Workshop 'Whiskyproeverij'

wiskyjnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland 

Maak met je bedrijf een virtuele reis door Schotland, en ga op zoek naar de smaken en herkomst van deze hartverwarmende drank!

Dit is een levendige proeverij. ‘Whisky’ komt immers van ‘uisge beatha’, dat ‘levenswater’ betekent. Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een tocht langs verschillende whiskystokerijen in Schotland,

Lees verder...

'the southernmost of the inner Hebridean Islands’. De proeverij word afgewisseld met leuke en opmerkelijke verhalen van onze whiskykenner in heuse kilt. Natuurlijk legt hij ook uit hoe de grote en kleine whiskymerken hun godendrank maken.
Tijdens deze workshop proeven jullie whisky’s van verschillende jaartallen en ‘huizen’. We starten met de lichtere soorten, waarna we een paar rondjes later de echte Islay ‘kanonnen’ in stelling brengen. Een waar smaakavontuur, dat eventueel is af te sluiten met een heerlijk moment van namijmeren en een klassieke sigaar!

Details

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: op eigen locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen een meerprijs een passende locatie voor u.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers hanteren we de minimumprijs van 10 deelnemers.

De activiteit is inclusief: begeleiding whiskykenner, 7 of 8 whisky's, alle materialen.

Workshop 'Wijnproeverij'

wijnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland 

Schuilt er in jou en je collega’s een potentiële Hubrecht Duiker of een sluimerende Ilja Gort? Ontdek het met de workshop ‘Wijnproeverij’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Tijdens deze proeverij presenteren wij verschillende heerlijke wijnen, die jullie uitgebreid zullen gaan testen. Onze vinoloog kent talloze boeiende verhalen

Lees verder...

en feiten over de achtergrond en herkomst van deze wijnen. Om de middag of avond extra smakelijk te laten verlopen serveren we ook een aantal heerlijke hapjes. Bij deze workshop komt de echte Bourgondiër helemaal tot zijn of haar recht!

Jullie krijgen alles te horen over het proces van wijn maken, en leren uiteindelijk de speciale ‘tonen’ in de wijnen te herkennen. Na afloop gaan je collega’s en jij gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. Dit is een unieke manier om tijd door te brengen met je bedrijf: decanteren, ruiken, proeven en genieten. Proost!

Details

Prijzen
* Basic proeverij: € 22,50 p.p. (excl. btw), 5 heerlijke wijnen proeven, hapjes.
* Luxe proeverij: € 27,50 p.p. (excl. btw), 7 heerlijke wijnen proeven, hapjes.

Duur: plm. 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen een kleine meerprijs een passende locatie voor u in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Grote groepen: aangepaste prijs. Deze is op aanvraag.

 

Workshop ‘Tapas’

Proosten-eten-groepsuitje-tapas-workshop-westfriese bedrijfsuitjes 

Een origineel bedrijfsuitje van Westfriese Bedrijfsuitjes: waan je in Spaanse sferen met de heerlijkste mediterrane hapjes!

Onze ervaren kok begint deze workshop met een introductie op de Spaanse keuken en een uitleg over tapas en hun recepten. Daarna zijn je collega’s en jij aan de beurt.

Lees verder...

In kleine groepjes werken jullie aan het gezamenlijke einddoel: een complete en uitgebreide tapasmaaltijd. Er zijn recepten voor tapas met vlees en vis, maar ook voor 100% vegetarische tapas. Onze kok leert jullie maar al te graag de fijne kneepjes van het vak. Hij beantwoordt al jullie vragen, en spieken bij de buren mag.

Als aan het einde van de workshop alle tapas klaar zijn, is het tijd om jullie verrichtingen uitgebreid te proeven. Dat doen jullie onder het genot van een welverdiend drankje: een lekker biertje, een heerlijk wijntje of een glaasje fris. ¡Qué aproveche! (‘Eet smakelijk!’)

Zijn er dieetwensen, dan is het voor ons mogelijk om daar rekening mee te houden.

Details

Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw) 10-29 personen
Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw) vanaf 30 personen
Duur: 2,5 tot 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De workshop is inclusief: begeleiding kok, gebruik materialen, ingrediënten alle tapas, 4 consumpties p.p. (wijn, bier, fris).

Workshop 'Bliss balls'

bliss-balls-gezond-en-lekker-zonder-schuldgevoel-workshop-westfriese bedrijfsuitjes 

Zit jouw bedrijf vol zoetekauwen? Dan is deze workshop uitermate geschikt! Te boeken in heel West-Friesland.

Bliss balls zijn een soort bonbons, maar dan gezond. De basis bestaat uit dadels, havermout en/of chocolade. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn gemaakt van pure

Lees verder...

ingrediënten. Comfort candy voor de levensgenieters, smullen zonder schuldgevoel!

Afhankelijk van de grootte van de groep maken jullie tijdens de workshop 4 of 5 verschillende bliss balls. Deze hebben verrukkelijke namen als Choco Coco, Coco Biet, Cashew Candy en Sweet Lime. Alle deelnemers maken in ieder geval 2 verschillende soorten bliss balls naar keuze, verdeeld over 2 rondes. Natuurlijk gaan de eindproducten na afloop mee naar huis – als ze onderweg tenminste niet al worden opgepeuzeld! Indien de groep dit op prijs stelt, stuurt Westfriese Bedrijfsuitjes jullie de recepten na de workshop per e-mail toe.

Details

Prijs: € 24,= (excl. btw) op eigen locatie.

Duur: 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij voor € 6,50 p.p. een locatie voor u. Bij dat arrangement zijn tevens 2 drankjes p.p. inbegrepen. De prijs wordt dan € 36,= p.p. incl. btw.
Minimum aantal deelnemers: 8

De workshop is inclusief (bij de prijs van € 36,= p.p. incl. btw!) : begeleiding docente, alle materialen voor maken bliss balls, 2 drankjes per persoon, huur locatie, ingrediënten bliss ball bonbons.

‘High Tea’ workshop

High-tea-workshop-lekkere hapjes-westfriese bedrijfsuitjes 

Wil jij eens iets heel anders organiseren voor een bedrijfsuitje? Dan is de workshop ‘High Tea’ een smakelijke optie! ‘A bit of Britain in West-Friesland…’

De Britten kennen een lange traditie van theedrinken, die begon in de tweede helft van de zeventiende eeuw.

Lees verder...

Was thee toen nog alleen voorbehouden aan de ‘upper class’, tegenwoordig is thee zo’n beetje de nationale drank.
De High Tea zoals die nu bekend is, ontstond in de negentiende eeuw. Hertogin Anna van Bedford had rond een uur of vier altijd zo’n razende trek dat ze een dienblad met thee, sandwiches en cakejes naar haar kamer liet brengen. Dat deed ze ook als er vriendinnen over de vloer kwamen. Goed voorbeeld deed goed volgen, en het gebruik werd al snel razend populair.

In groepjes van twee gaan jullie aan de slag met het vervaardigen van traditionele en minder traditionele hartige en zoete hapjes als sandwiches, scones, cakejes en koekjes. Bij een High Tea geldt de vuistregel dat elk hapje uit de hand gegeten moet kunnen worden. Wanneer alles klaar is, worden de hapjes opgediend op mooie schaaltjes en de traditionele etagères. Bij het nuttigen van al dit heerlijks kunnen jullie kiezen uit drie verschillende soorten thee, die wordt geschonken uit mooie theepotten en gedronken uit even fraaie theekopjes.

Details

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw) High Tea 2 uur
Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw) High Tea 3 uur
Duur: 2 of 3 uur.
2 uur: de kok neemt zelf hapjes mee en een deel wordt door de groep gemaakt tijdens de workshop.
3 uur: alle hapjes worden door de groep gemaakt.
Locatie: op uw eigen locatie (keuken met oven). Indien gewenst kan Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een locatie voor u verzorgen.
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: begeleiding docente/kok, materialen workshop, diverse heerlijke hapjes, drie verschillende soorten thee. Let op: op de eigen locatie dient een oven aanwezig te zijn!

Buikdansen workshop

workshop-buikdansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor 

Een unieke workshop waarin de spetterende vrouwelijkheid van jou en je collega’s er helemaal mag zijn. ‘Shake it like Shakira’!

De workshop begint met een optreden van onze professionele buikdanseres, die laat zien wat er binnen deze dansvorm zoal mogelijk is. Daarna vertelt ze van

Lees verder...

alles over de boeiende oriëntaalse dans. Raak niet ontmoedigd, iedereen kan dit leren! Jullie mogen een kleurige sjaal met muntjes omknopen, en daar gaan jullie. Onze lerares leert eerst een aantal basisbewegingen, waarbij ze alles op enthousiaste, duidelijke en humoristische wijze uitlegt. Dansen is fijn! Als de oefeningen tenslotte aan elkaar worden geplakt, heb je zomaar ineens een heuse buikdanschoreografie.

We onderbreken deze workshop met een pauze waarin jullie kunnen relaxen en genieten van een Turkse theetafel met verrukkelijke zoetigheden en verschillende soorten verse thee van Simon Lévelt. Na de pauze leren jullie dansen met een sluier. Hoe Duizend-en-één-nacht wil je het hebben? We sluiten deze heerlijke workshop af met een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Als aandenken ontvangen alle deelnemers na afloop een buikdansoorkonde.

Buikdansen is een eeuwenoude dans waarbij gratie en vrouwelijkheid centraal staan, niet de erotiek, zoals zo vaak wordt gedacht. Omdat alle bewegingen op een gecontroleerde manier worden uitgevoerd, is deze workshop voor iedereen geschikt. Ook als je niet zo los in de heupen bent!

Details

Prijs: € 16,50 (excl. btw) voor 1 uur
Prijs: € 27,50 (excl. btw) voor 2 uur inclusief pauze met hapjes en drankjes in Duizend-en-één-nacht sfeer
Duur: 1 of 2 uur
Locatie: Hoorn, de Blauwe Schuit in een mooie danszaal
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: zaalhuur, begeleiding docente, oorkonde voor alle deelnemers, gebruik sjaals met muntjes, gebruik sluier. Bij de workshop van 2 uur is ook een pauze inbegrepen met verse Turkse hapjes, thee en andere drankjes.

‘Salsa dansen’ workshop

workshop-salsa-dansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor 

Dit is een heerlijke workshop als je met je bedrijf eens helemaal uit de sleur wilt breken. Haren en heupen los met onze workshop ‘Salsa dansen’!

Salsa is een dansvorm op verschillende ritmen en invloeden uit Afrika, Zuid Amerika, maar vooral Cuba.

Lees verder...

Probeer maar eens stil te blijven staan op deze exotische, ritmische en vrolijke muziek! Salsa dansen is een explosie van energie en beweging, waar heel veel nuchtere Nederlanders zich al jaren aan wagen. Het leukste is: de dans is voor iedereen geschikt. Wedden dat de wat verlegen junior secretaresse ineens een heel andere kant laat zien? Ooit geweten dat die stijve ICT-er zo kan swingen? Of je nou kiest voor een workshop salsa solo of salsa voor paren, jullie hele bedrijf gaat gegarandeerd los op de opzwepende klanken van de salsa muziek!

Details

Prijs: € 19,99 (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: gebruik dansruimte/huur locatie, begeleiding docent, 1 drankje p.p. tijdens workshop.

Indien gewenst kun je starten met koffie, thee en gebak voor aanvang van de workshop: € 4,50 extra p.p. Wil je liever beginnen met een drankje en bittergarnituur, dan kan dit ook. De extra kosten zijn dan € 5,50 p.p.

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.