Workshops

Voor de leukste uitjes, waarbij je samen met je collega's leuke workshops kunt volgen

tuinwijzer-maken-leuke-dingen-team-bedrijfsfeest-creatief

Workshop tuinwijzer maken

Een originele workshop, waarbij je je creativiteit helemaal kan loslaten op dit houten 'kunstwerk'! Wat is de bedoeling van deze workshop? Timmer een aantal 'wijzers' op de basis. Daarna is het tijd voor het 'echte' werk!

sfeerbeeld workshop dikke dames schilderen

Workshop dikke Dames schilderen

Fleur je huis of je bedrijf op met jouw eigen 'dikke dame'!

Dit is een heerlijke workshop, waarbij jullie in een ontspannen ‘setting’ een prachtig onderwerp gaan schilderen: dikke dames. Mooi rond is immers niet lelijk! Deze vrolijke en gezellige dames hebben een kittige uitstraling; ideaal dus als onderwerp voor een schilderij. 

bootcamp-bewegen-uithoudingsvermogen-conditie-workshop-bedrijfsuitje

Workshop ‘Bootcamp’

Eén, twee, drie, vier, conditie kweken geeft plezier! Vijf, zes, zeven, acht, gebruik je lijf, train je kracht!

Hoe zijn jouw conditie en uithoudingsvermogen in vergelijking met die van je collega’s? Je ontdekt het bij de workshop ‘Bootcamp’ van Westfriese Bedrijfsuitjes. 
Bootcamp is een trainingsmethode uit het Amerikaanse leger, een lekkere work out met gebruik van het eigen lichaamsgewicht.

hoelahoep-bewegen-ouderwets-gezellig-workshop-bedrijfsuitje

Workshop ‘Hoelahoepen’

Kunnen jullie het nog? Gooi die hoelahoep om en draaien maar!

Hoelahoepen, wie heeft het niet gedaan? Deze workshop biedt je bedrijf een geweldige kans om de hoelahoep opnieuw op te pakken, of om deze leuke manier van bewegen alsnog onder de knie te krijgen.

yoga-buitenlucht-ontspannen-ademhaling-workshop-bedrijfsuitje

Workshop ‘Yoga aan het IJsselmeer’

Het geluid van wind en kabbelend water, ontspannen oefeningen… Deze workshop biedt jou en collega’s een welverdiend moment van rust!
De workshop ‘Yoga’ wordt gegeven in de buitenlucht aan het IJsselmeer. Onze docent leert jullie op ontspannen wijze alle aspecten van yoga, zoals ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen en de klassieke yogahoudingen.

tai-chi-meest-ontspannende-workshop-bedrijfsuitje

Workshop ‘Tai Chi’

Zonder meer de meest ontspannen workshop van Westfriese Bedrijfsuitjes: Tai Chi.

Tai Chi is een Chinese bewegingskunst, die focust op interne beleving en ontwikkeling. Tai Chi leert je om je bewust te worden van je lichaam en hoe je je beweegt.

Tijdens deze workshop trainen jullie een betere houding, en leren jullie hoe jullie spanning kunnen loslaten. 

improviseren-workshop-luisteren-samenwerken-bedrijfsuitje

Workshop ‘Improvisatietheater'

Ben jij ad rem? Zijn je collega’s en jij goed op elkaar ingespeeld? Ontdek het tijdens de workshop ‘Improvisatietheater’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Bij Improvisatietheater dragen de toeschouwers onderwerpen aan die de deelnemers moeten vormgeven. Improvisatietheater is in Nederland bekend geworden door o.a. De Lama’s, De Vloer Op en Rauw.

Lach-workshop-hilariteit-plezier-ontspannend-teamuitje

Workshop ‘Lachen’

Lachen als een boer met kiespijn? Niet bij de vrolijkste workshop van heel West-Friesland!

Lachen is gezond, dat gaan je collega’s en jij tijdens deze workshop ervaren. Lachen heeft een positief effect op je lichaam; zelfs als je glimlacht maak je al prettige stofjes aan.

burlesque-sensueel-teasen-dansen-ladies-night-vrijgezellenuitje

Workshop ‘Burlesque’

Haal je boa uit de mottenballen en ga terug naar de jaren 40 met deze spannende workshop, georganiseerd door Westfriese Bedrijfsuitjes!

Het waren de Amerikanen die de van oorsprong Italiaanse ‘burleske’(een klucht) omtoverden in Burlesque, een show met een hoog ‘oh la la’ gehalte.

haka-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding

Workshop ‘Haka’

Een workshop voor de heren. Gooi je mannelijkheid in de strijd: Hakaaaaa!
Oké heren, hebben jullie het gehad met al die geëmancipeerde vrouwen? Voelen jullie je watjes naast die grrrrrl-power in jullie bedrijf? Ervaren jullie het diepe verlangen om helemaal in je mannelijke oerkracht te komen en eens even de onweerstaanbare Tarzan uit te hangen?

Zumba-uitje-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding

Workshop ‘Capoeira’

Ga met je bedrijf de uitdaging aan van deze Braziliaanse sport! Zoals de Brazilianen zeggen: ‘Bem-vindo a Capoeira!’

Officieel is Capoeira een sport, maar wie de spelers ziet bewegen begrijpt dat deze sport eigenlijk een mix is van dans en acrobatiek op muziek en zang.

Zumba-uitje-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding

Workshop ‘Zumba’

Sportief dansen, ‘feel the beat’: doe onze workshop ‘Zumba’!

Zumba is een fitnessprogramma, gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen als de salsa, de merengue en de samba. Net als bij aerobics doe je de oefeningen op muziek. Bij deze opzwepende workshop worden voornamelijk de heupen gebruikt.

djembe-afrikaanse-percussionist-opzwepende-workshop-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest

Workshop ‘Djembé spelen’

Afrikaanse sferen in West-Friesland? Jazeker, met de opzwepende workshop ‘Djembé spelen’!
Onze Afrikaanse percussionist leert jullie hoe je de mooiste klanken uit een djembé kan halen. Jullie beginnen met het onder de knie krijgen van verschillende ritmes. Daarbij legt de docent precies uit hoe je de djembé moet hanteren, en hoe je diverse klanken uit de trommel krijgt. 

drummen-groovy-drumbeats-team-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest

Workshop ‘Drummen’

Trommel je collega’s op, en ontdek of jouw bedrijf het juiste ritme te pakken heeft het met deze ‘groovy’ workshop!

De workshop ‘Drummen’ geeft jou en je collega’s de kans om de innerlijke Phil Collins en César Zuiderwijk te ontdekken. Onze docent leert jullie eerst een basisritme.

pokeren-gezellig-spannend-pokerface-bedrijfsuitje

Workshop ‘Pokeren’

Test jouw pokerface en overbluf je collega’s bij deze spannende workshop!

Deze workshop beginnen we met een duidelijke speluitleg, zodat alle deelnemers de kans krijgen dit spel te leren kennen. Daarna krijgen jullie de kans om wat jullie hebben geleerd in praktijk te brengen tijdens een echt pokertoernooi.

rappen-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest

Workshop ‘Rappen’

Hoe cool is jouw bedrijf, hoe goed kunnen jullie rappen? Ga schrijven dan die tekst, hoor hoe jullie kleppen!
Rap is een element uit de hiphopcultuur. Het woord ‘rap’ is een afkorting van het Engelse ‘repartee’ dat ‘geestigheid’ of ‘gevatheid’ betekent. Alles draait om de tekst: de boodschap die de rapper (ook wel MC of ‘Master of Ceremony’ genoemd) op ritmische wijze vertolkt of improviseert (‘Freestyle’). 

Smartlappen-zingen-zeedijk-uitje-vrijgezellenfeest-feest

Workshop ‘Smartlappen zingen’

De Jordaan in West-Friesland: ga met je bedrijf smartlappen zingen!

Heb jij collega’s met de stembanden van een echte volkszanger? Tijdens deze workshop kun je het ontdekken. Van onze ras-Amsterdamse accordeonist krijgen jullie een zangboekje, zodat jullie heerlijk kunnen meezingen. 

wiskyjnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland

Workshop 'Whiskyproeverij'

Maak met je bedrijf een virtuele reis door Schotland, en ga op zoek naar de smaken en herkomst van deze hartverwarmende drank!
Dit is een levendige proeverij. ‘Whisky’ komt immers van ‘uisge beatha’, dat ‘levenswater’ betekent. Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een tocht langs verschillende whiskystokerijen in Schotland, 'the southernmost of the inner Hebridean Islands’.

bliss-balls-gezond-en-lekker-zonder-schuldgevoel-workshop-westfriese bedrijfsuitjes

Workshop 'Bliss balls'

Zit jouw bedrijf vol zoetekauwen? Dan is deze workshop uitermate geschikt! Te boeken in heel West-Friesland.

Bliss balls zijn een soort bonbons, maar dan gezond. De basis bestaat uit dadels, havermout en/of chocolade. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn gemaakt van pure ingrediënten. Comfort candy voor de levensgenieters, smullen zonder schuldgevoel!

Proosten-eten-groepsuitje-tapas-workshop-westfriese bedrijfsuitjes

Workshop ‘Tapas’

Een origineel bedrijfsuitje van Westfriese Bedrijfsuitjes: waan je in Spaanse sferen met de heerlijkste mediterrane hapjes!

Onze ervaren kok begint deze workshop met een introductie op de Spaanse keuken en een uitleg over tapas en hun recepten. Daarna zijn je collega’s en jij aan de beurt.

wijnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland

Workshop 'Wijnproeverij'

Schuilt er in jou en je collega’s een potentiële Hubrecht Duiker of een sluimerende Ilja Gort? Ontdek het met de workshop ‘Wijnproeverij’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Tijdens deze proeverij presenteren wij verschillende heerlijke wijnen, die jullie uitgebreid zullen gaan testen. Onze vinoloog kent talloze boeiende verhalen en feiten over de achtergrond en herkomst van deze wijnen. 

workshop-salsa-dansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor

‘Salsa dansen’ workshop

Dit is een heerlijke workshop als je met je bedrijf eens helemaal uit de sleur wilt breken. Haren en heupen los met onze workshop ‘Salsa dansen’!

Salsa is een dansvorm op verschillende ritmen en invloeden uit Afrika, Zuid Amerika, maar vooral Cuba.

workshop-buikdansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor

Buikdansen workshop

Een unieke workshop waarin de spetterende vrouwelijkheid van jou en je collega’s er helemaal mag zijn. ‘Shake it like Shakira’!

De workshop begint met een optreden van onze professionele buikdanseres, die laat zien wat er binnen deze dansvorm zoal mogelijk is. Daarna vertelt ze van alles over de boeiende oriëntaalse dans. 

High-tea-workshop-lekkere hapjes-westfriese bedrijfsuitjes

‘High Tea’ workshop

Wil jij eens iets heel anders organiseren voor een bedrijfsuitje? Dan is de workshop ‘High Tea’ een smakelijke optie! ‘A bit of Britain in West-Friesland…’

De Britten kennen een lange traditie van theedrinken, die begon in de tweede helft van de zeventiende eeuw. Was thee toen nog alleen voorbehouden aan de ‘upper class’, tegenwoordig is thee zo’n beetje de nationale drank. 

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.