Buikdansen workshop

workshop-buikdansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor

Een unieke workshop waarin de spetterende vrouwelijkheid van jou en je collega’s er helemaal mag zijn. ‘Shake it like Shakira’!

De workshop begint met een optreden van onze professionele buikdanseres, die laat zien wat er binnen deze dansvorm zoal mogelijk is. Daarna vertelt ze van alles over de boeiende oriëntaalse dans. 

Raak niet ontmoedigd, iedereen kan dit leren! Jullie mogen een kleurige sjaal met muntjes omknopen, en daar gaan jullie. Onze lerares leert eerst een aantal basisbewegingen, waarbij ze alles op enthousiaste, duidelijke en humoristische wijze uitlegt. Dansen is fijn! Als de oefeningen tenslotte aan elkaar worden geplakt, heb je zomaar ineens een heuse buikdanschoreografie.

We onderbreken deze workshop met een pauze waarin jullie kunnen relaxen en genieten van een Turkse theetafel met verrukkelijke zoetigheden en verschillende soorten verse thee van Simon Lévelt. Na de pauze leren jullie dansen met een sluier. Hoe Duizend-en-één-nacht wil je het hebben? We sluiten deze heerlijke workshop af met een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Als aandenken ontvangen alle deelnemers na afloop een buikdansoorkonde.

Buikdansen is een eeuwenoude dans waarbij gratie en vrouwelijkheid centraal staan, niet de erotiek, zoals zo vaak wordt gedacht. Omdat alle bewegingen op een gecontroleerde manier worden uitgevoerd, is deze workshop voor iedereen geschikt. Ook als je niet zo los in de heupen bent!

Prijs: vanaf € 16,50 (excl. btw)
Duur: 1 of 2 uur
Locatie: Hoorn, de Blauwe Schuit in een mooie danszaal
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: zaalhuur, begeleiding docente, oorkonde voor alle deelnemers, gebruik sjaals met muntjes, gebruik sluier. Bij de workshop van 2 uur is ook een pauze inbegrepen met verse Turkse hapjes, thee en andere drankjes.
Optie: Prijs: € 16,50 (excl. btw) voor 1 uur Prijs: € 27,50 (excl. btw) voor 2 uur inclusief pauze met hapjes en drankjes in Duizend-en-één-nacht sfeer

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.