Workshop 'Whiskyproeverij'

wiskyjnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland

Maak met je bedrijf een virtuele reis door Schotland, en ga op zoek naar de smaken en herkomst van deze hartverwarmende drank!
Dit is een levendige proeverij. ‘Whisky’ komt immers van ‘uisge beatha’, dat ‘levenswater’ betekent. Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een tocht langs verschillende whiskystokerijen in Schotland, 'the southernmost of the inner Hebridean Islands’.

 De proeverij word afgewisseld met leuke en opmerkelijke verhalen van onze whiskykenner in heuse kilt. Natuurlijk legt hij ook uit hoe de grote en kleine whiskymerken hun godendrank maken.
Tijdens deze workshop proeven jullie whisky’s van verschillende jaartallen en ‘huizen’. We starten met de lichtere soorten, waarna we een paar rondjes later de echte Islay ‘kanonnen’ in stelling brengen. Een waar smaakavontuur, dat eventueel is af te sluiten met een heerlijk moment van namijmeren en een klassieke sigaar!

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder dan 10 deelnemers kunt u de activiteit boeken, maar betaalt u voor 10 personen.
Het uitje is inclusief: begeleiding whiskykenner, 7 of 8 whisky's, alle materialen.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.