Workshop ‘Rappen’

pokeren-gezellig-spannend-pokerface-bedrijfsuitje

Hoe cool is jouw bedrijf, hoe goed kunnen jullie rappen? Ga schrijven dan die tekst, hoor hoe jullie kleppen!
Rap is een element uit de hiphopcultuur. Het woord ‘rap’ is een afkorting van het Engelse ‘repartee’ dat ‘geestigheid’ of ‘gevatheid’ betekent. Alles draait om de tekst: de boodschap die de rapper (ook wel MC of ‘Master of Ceremony’ genoemd) op ritmische wijze vertolkt of improviseert (‘Freestyle’). 

Meestal gebeurt dit op muziek, soms a capella.
Onder leiding van een professionele rapdocent gaan jullie aan de slag met het schrijven van een raptekst. Vaak leidt dat tot de nodige hilariteit, vooral als je teksten schrijft over de directeur, ex-collega’s met eigenaardige gewoonten, bizarre ervaringen met klanten, en andere opmerkelijke zaken die het bedrijf heeft meegemaakt. Het eerste deel van de tekst doen jullie in groepsverband, zodat voor iedereen duidelijk is hoe het schrijven van een raptekst in z’n werk gaat. Daarna is het ieder voor zich, of gaan jullie in kleine groepjes aan de slag. Zijn alle teksten klaar? Dan worden ze opgenomen in onze professionele mobiele studio, afgemixt en op cd gebrand.

Wil je iets extra’s voor je bedrijf, dan kun je kiezen voor de rapworkshop inclusief videoclip. Deze kan worden geschoten nadat de cd is opgenomen, op de locatie zelf of ergens in de buurt. We hebben de hele dag al beelden opgenomen terwijl jullie bezig zijn met het schrijven van de rapteksten en het opnemen van de cd. Deze beelden monteren we later met de beelden van de clip op de locatie van jullie keuze.

Het eindresultaat? Een echte rap met een leuke videoclip! Deze clip monteren we en versturen we op dvd naar je bedrijf. De cd met de raps kunnen jullie meteen meenemen. Zo kun je thuis aan iedereen laten horen of jij de nieuwe Lange Frans bent.

Prijs: vanaf € 35,00 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 of 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze workshop ook elders in West-Friesland worden geboekt.
Aantal: Minimaal 15 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding rapdocent, gebruik alle materialen, gebruik alle apparatuur, cd en/of dvd met de rap.
Optie: € 35,= p.p. (excl. btw) inclusief rap en cd; € 38,50 p.p. (excl. btw) inclusief rap, cd en video.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.