Workshop ‘Pokeren’

pokeren-gezellig-spannend-pokerface-bedrijfsuitje

Test jouw pokerface en overbluf je collega’s bij deze spannende workshop!

Deze workshop beginnen we met een duidelijke speluitleg, zodat alle deelnemers de kans krijgen dit spel te leren kennen. Daarna krijgen jullie de kans om wat jullie hebben geleerd in praktijk te brengen tijdens een echt pokertoernooi.

 We hebben een pokertafel met een croupier, en professionele fiches en kaarten geregeld om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken. Na afloop van deze workshop zijn je collega’s en jij niet alleen bekend met pokeren, jullie kunnen ook terugkijken op een gezellige en spannende ervaring.

Pokeren is door iedereen te leren! Beschik jij over stalen zenuwen en een uitgestreken snuit? Dan ga jij misschien wel naar huis met een mooie pokerprijs.

Prijs: € 35,00 p.p. (excl. btw)
Duur: 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding door de croupier, gebruik van professionele pokertafel, fiches en kaarten, prijs voor de winnaar.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.