Workshop ‘Drummen’

drummen-groovy-drumbeats-team-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest

Trommel je collega’s op, en ontdek of jouw bedrijf het juiste ritme te pakken heeft het met deze ‘groovy’ workshop!

De workshop ‘Drummen’ geeft jou en je collega’s de kans om de innerlijke Phil Collins en César Zuiderwijk te ontdekken. Onze docent leert jullie eerst een basisritme.

Heb je dat in de vingers, dan is het tijd voor het echte werk met verschillende ‘grooves’. Nu kan de innerlijke rocker los gaan op het drumstel! Is jouw coördinatie op orde? Je handen en voeten moeten immers goed samenwerken in de ‘vette’ drumbeats waarmee de docent je laat kennismaken!

Deze workshop is uitermate geschikt voor een bedrijf dat eens een ‘anders dan anders’ uitje wil. De workshop ‘Drummen’ is te boeken in heel West-Friesland!

Prijs: vanaf € 23,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 8 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik drumstellen, gebruik andere materialen, begeleiding docent(en), huur speciale muziekruimte.
Optie: Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw) 8-10 personen. Prijs: € 29,50 p.p. (excl. btw) 11-25 personen. Bij meer dan 10 personen huurt Westfriese Bedrijfsuitjes een grotere ruimte en komt er een docent bij.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.