Workshop ‘Burlesque’

Lach-workshop-hilariteit-plezier-ontspannend-teamuitje

Haal je boa uit de mottenballen en ga terug naar de jaren 40 met deze spannende workshop, georganiseerd door Westfriese Bedrijfsuitjes!

Het waren de Amerikanen die de van oorsprong Italiaanse ‘burleske’(een klucht) omtoverden in Burlesque, een show met een hoog ‘oh la la’ gehalte.

Sindsdien staat Burlesque synoniem voor striptease. Daarbij gaat het erom jezelf op een spannende en toch stijlvolle manier te presenteren. De Burlesque show is nieuw leven ingeblazen door de Amerikaanse Dita von Teese.

Onze docente, een professionele danseres, zal jullie de fijne kneepjes van het tease-vak leren. Koudwatervrees? Niet nodig! We gebruiken rustige muziek, zodat iedereen de oefeningen kan meedoen. Bovendien is het heerlijk om met een groep vrouwen je sensuele kant te ontdekken! Soepel draaien met je heupen, een schalkse blik, mooi armbewegingen en een sexy loopje, het passeert allemaal de revue. Veren, boa’s en lange handschoenen ontbreken natuurlijk niet. Leer te bewegen als een ‘foxy lady’, te ‘teasen’ als Marilyn Monroe, en zonder schaamte maar met een heerlijke knipoog een echte striptease uit te voeren. Wedden dat jullie na deze workshop iedere man het hoofd op hol weten te brengen?

Deze workshop is uitermate geschikt voor een ‘ladies night’ binnen jullie bedrijf, en zal na afloop nog lang voor veel hilariteit zorgen! Belangrijk: trek gemakkelijke kleding aan! Alle accessoires zijn inbegrepen.

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 tot max. 2 uur
Locatie: Hoorn of, indien gewenst, elders in West-Friesland. Het is ook mogelijk om de workshop op uw eigen locatie te verzorgen.
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding docente, zaalhuur, gebruik van alle materialen (boa's, veren, handschoenen), een pauze met drankjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.