Workshop ‘Yoga aan het IJsselmeer’

yoga-buitenlucht-ontspannen-ademhaling-workshop-bedrijfsuitje

Het geluid van wind en kabbelend water, ontspannen oefeningen… Deze workshop biedt jou en collega’s een welverdiend moment van rust!
De workshop ‘Yoga’ wordt gegeven in de buitenlucht aan het IJsselmeer. Onze docent leert jullie op ontspannen wijze alle aspecten van yoga, zoals ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen en de klassieke yogahoudingen.

 Jullie zullen merken dat het jachtige gevoel van een druk leven en de daaruit voortvloeiende spanningen langzaam verdwijnen. En dat is precies de bedoeling!
Onze docent is beslist geen ‘geitenwollensokkentype’, maar brengt deze Indiase bewustzijns- en ontspanningsoefeningen op een relaxte en ‘down to earth’ wijze over. Omdat deze workshop niet belastend is voor het lichaam, kan iedereen eraan meedoen.

Bij slecht weer wordt de workshop verplaatst naar een locatie in de binnenstad van Hoorn.

Prijs: € 24,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 75 minuten
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding yogadocent, alle materialen.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.