Workshop ‘Hoelahoepen’

hoelahoep-bewegen-ouderwets-gezellig-workshop-bedrijfsuitje

Kunnen jullie het nog? Gooi die hoelahoep om en draaien maar!

Hoelahoepen, wie heeft het niet gedaan? Deze workshop biedt je bedrijf een geweldige kans om de hoelahoep opnieuw op te pakken, of om deze leuke manier van bewegen alsnog onder de knie te krijgen.

Hoopdance is een combinatie van fitness en dans met een hoepel. We starten deze workshop met een warming-up. Daarna stappen we over op verschillende fun- & fitelementen als rennen met de hoepel, door de hoepel heen gaan en de ‘Egyptian walk’. Er komen verschillende lichaamsdelen aan bod waarmee jullie de hoepel kunnen laten draaien: bijvoorbeeld de taille, de heupen en de handen. Verder leren jullie basistrucs en ‘off body hooping’, de hoepel buiten het lichaam laten draaien. Hoe dat werkt? Kom het maar ontdekken!

Om spierpijn te voorkomen sluiten we de workshop af met een prettige cooling down. Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en ook de heren kunnen hier gerust aan meedoen. Een leuke workshop van Westfriese Bedrijfsuitjes, waarbij je collega’s en jij in gemakkelijke kleding even helemaal uit jullie ‘comfort zone’ gaan.

Prijs: € 29,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding docente, gebruik hoelahoep, zaalhuur, flesje water.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.