Workshop ‘Bootcamp’

bootcamp-bewegen-uithoudingsvermogen-conditie-workshop-bedrijfsuitje

Eén, twee, drie, vier, conditie kweken geeft plezier! Vijf, zes, zeven, acht, gebruik je lijf, train je kracht!

Hoe zijn jouw conditie en uithoudingsvermogen in vergelijking met die van je collega’s? Je ontdekt het bij de workshop ‘Bootcamp’ van Westfriese Bedrijfsuitjes. 
Bootcamp is een trainingsmethode uit het Amerikaanse leger, een lekkere work out met gebruik van het eigen lichaamsgewicht.

 Daarbij ligt het accent op het vergroten van uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en behendigheid. Onder leiding van onze energieke en enthousiaste ‘power’ instructeur doen jullie spierversterkende oefeningen die zowel fysiek als mentaal een geweldige oppepper geven. Een uitdagende workshop die niet voor watjes is. Durven jullie het aan?

Deze activiteit is zeer geschikt als teambuilding uitje, of als een ‘tussendoortje’ tijdens een bedrijfsdag of een lange vergadering.

Prijs: € 16,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1 uur
Locatie: West-Friesland, in een park
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding professionele bootcamp instructeur, indien nodig materialen.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.