Workshop tuinwijzer maken

tuinwijzer-maken-leuke-dingen-team-bedrijfsfeest-creatief

Een originele workshop, waarbij je je creativiteit helemaal kan loslaten op dit houten 'kunstwerk'! Wat is de bedoeling van deze workshop? Timmer een aantal 'wijzers' op de basis. Daarna is het tijd voor het 'echte' werk!

Indien gewenst werk je met sjablonen, hoewel een vaste hand met schilderen ook heel handig is. Schilder een plaatsnaam, een gekke tekst, een mooie uitdrukking, een voor jou bijzondere locatie of iets anders grappigs op de borden. Welke kant moeten we op om het zwembad, Amsterdam, je favo vakantiebestemming, jouw lievelingsdrankje of een andere leuke locatie te vinden? De finishing touch is een laagje over het geheel dat de tuinwijzer waterdicht maakt.

En voilà: jouw kunstwerk is klaar om jouw tuin extra op te vrolijken!

Andere mensen bekeken ook Dikke dames schilderen

Prijs: € 30,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn of op uw eigen locatie
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding docent, gebruik van alle materialen (o.a. hout, verf, lak) drankje en een hapje, zaalhuur en een schort.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.